sxe 11.8 yardım pls !!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kinq-19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

kinq-19

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
kinq-19
ya bu sxe 11.8 güncellenince cs ye giremez oldum...
yani sxe 11.8 güncelledm ama sxe yi acıorum oyuna girio ama tam girmio böle cs nin ekranı gelio ama menü gözükmüor bide altda baslat menusu yarım yamalak gozukuo anlamssnzdr umarm.. görev yöneticisinde yanıt vermior yazıor..

ama sxesiz oyuna rahat giriorr daha önce hiç böle bisey yapmamaıstı bi yardım edin yaw.. cok fazla ugrastm ama girmek için olmuorr :S:S yardım pls...!! eger yapcak bsy yoksa sxe 11.8 fixi beklerim oda olmassa format atarm :S

tamam reis cok saolasın hemn deniorumm insllah olur.. bu arada cok cvp verdıgın tskkr... :D

Flood için Özür...

Reis saolda olmuyor olmuor :S:S...

BENdede aynı sorn war kardesm ya of napcas

wallamı lee buna sevıdnm bi tek bnde deılms sorun sxedenms sanırım ama bole sxeyi ben.. yaw allah askına ne bıcım progam yapıolar her sürümü güncellenınce hatalar coaglıo yaw :@ :@ sinir oldm yaw bsy yapamıom..

Çok gerizeka bi sürüm olmuş ya güya hatalar silinmişti bu sürümde iğrenç yani hep sorun valla 2 gündür giremiyorum cs den soğuttu beni :S konu açtım RESİMLİ ona da bişey yazan olmadı :@

aynen dostm.. sokaydm bole surume hc guncellemsınler daha ıı acık admınler coaglsın sxe den daha cok ıse yarar bnce..

aynen kardeslrm katılıorm sıze sogudum oyndan walla dun sabah saat 11 den qece 12 ye kadar forum forum qezdım dnemedıgım yontem kalmadı ama sonuc 0

anyı sorun bendede var bi yardım eden yok.

bı ıse yaramıo bosa kurmaın ındırmeın

Bendede oluyor ama ekran qelıyor sonra

Tek çözüm fix 2 olacaktır arkadaşlar mecbur bekleyeceğiz aynı hata bendede var.

kardes fıx1 cozum dıorlardı oda olmadı fıx2 qelınce oda olmassa ne olucak yada bunu sonu nereye varıcak :)

Arkadaşlar kimseye sitem etmeyin bu sorunun çözümünü bulmak için bizde uğraşıyoruz ama sorun tamamen SXE'den kaynaklanıyor birnevi kimsenin yapacak birşeyi yok gelecek fixlerde sorunların halledilmesini beklemek zorundayız ...

Evet kardeş. Büyük ihtimal fix 2 de çözüm olacak temennimiz bu.

ıns kardeslerım

cok guzeül bi sürumö 3d fln kalamdı artık 3d ıle gımeye calısıyosanız ondandır :D

Geri