Sxe 11.8 Open gL hatası Ve Çözümü !

0
EXE RANK

MagniFcent

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
MagniFcent
Evet Gelelim Konumuza Dediklerimi Harfiyen uygularsanız hata Çözülür;

1)_ http://kb2.adobe.com/cps/530/cpsid_53099/images/image001.jpg şu adresteki görünen adımları izleyin.
2)_ upLoad Etmiş oldugum Arşivdeki dosyaları HL nin icine atınız (sadece hL unutma )

Half-Life - Upload.gen.tr

3)_ Sxe yi makinenizden kaldırınız ; daha sonra tekrar kurunuz

4)_ Oyuna giriniz konsola tıklamadan Vide modlarında çözünürlüğünüzü düşürünüz veya farklı bir çözünrlük seciniz oyuna giriniz yine hata veriyosa tekrar çözünrlük deiştirin, oyuna girdkten sonra cıkınız, eski çözünürlüğünüzü deneyiniz

Yaptım OLdu :) Format attım cs yukledim fayda etmedi boşuna denemeyin :) dediğim adımlarla halletmiş oldum iyi oyunlar

pff simdi senin bu yazdığın saçma sapan konu yüzünden sistem geri al kullanmak zorunda kalıcam.. saol tsk ettim çok içten.

" Aynı hatayı yapan olursa hl.exe yi tekrar indirsin doğrusu 920kb olan olucak. " eski haline döner csniz.

:) Anlama Kıtlığı cekiyosan napabilirim kısa ve öz şekilde yazdım arkadaşım yapmayı beceremiyosan ben napayım

ayrıca hl.exeyle alakamız bile yok ;) dediğim adımlar da ne varsa onu uygula oluyosa tsk etmen yeterli :)

ıyıde kardes benm nıvıdıa deılkı ekran kartm atı radeon x550 nasl halletcem

ilk adımı atla ozaman :)

virus var lan @@@

Hahaha :))))))) arkadasım o hlyi arşivi koymamın nedeni eksik dosyaların varsa ordan al tamamla anlatabildimmi ?

kardes senın dedıgını yaptım sımdıde couldnt not launch game hatası verıyor :S

o zaman kardesm cs ye girerken tıkladıgın simgeye sağ tıklayıp özelliklerden ; Hedef var bak orda hl.exe" şöyle bi şey olcak " burdan sonra bosluk bırakarak sunları yapıştır böyle dene

-console -game cstrike consol varsa consol olanı yazma

bn yaptım oldu siz neden yapamadınz anlamadım :S

Geri