Sxe 11.7 İNDİR... 6 ALTERNATİF LİNK.!!!

6
EXE RANK

Bymeric41

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.facebook.com
Bymeric41
Sxe 11.7 İNDİR... 6 ALTERNATİF LİNK.!!! SABİT.#

Özellikleri

(!)Eklenen=Sağlamlaştırıldı.
(!)Eklenen=AntiWallHack Özelleştirildi.
(!)Eklenen=sXe Kasma Problemi Kaldırıldı.

[IMG]http://yukleresim.com/images/00569128800164695544.gif[/IMG]
İNDİRMEK İÇİN İNDİR YAZAN YERE TIKLAYIN...
SABİT OLURSA SEVİNİRİM...
BİR TEŞEKKÜR YETER...

Meriç Kafamı Bozma. ! :@ Konumu Niye Çalıyorsun. ? :@

tek akıllı sizsiniz konu açılmış hatta sende ona post atmışsın daha konu açıyorsunuz bu kadarda olmaz :@ ...

Benim paylaştığımın içeriği silinmiş.. Beyfendi hemen konumu çalıyor.. Yapcağı tek iş bu zaten ! :@

Diğer konuda indirdim hiç birşey yok ne setup ne bişey sacma sapan konu açıyon. aşqım her .... niye atlıyon ?

Terbiyesizlik yapma . ! :@ Adam gibi mesaj atıyorsan at ! Ayrıca senin dünyadan haberin yok.. Anca NB Girince Öğreniyorsun sXe 11.7 falan sonra bi hata bulunca konuyu çalıp kendin paylaşıyorsun ! Ayıp Ayıp !

[quote="~ By.']Diğer konuda indirdim hiç birşey yok ne setup ne bişey sacma sapan konu açıyon. aşqım her .... niye atlıyon ?[/QUOTE]

lan atlamamak elde değil aynı konudan açıyorsun setup yoksa o konuya mesaj at adam zaten mod kesin değiştirir bu kadarsınız işte ...

arkadaşlar tartışmaya gerek yok alt tarafı birkonu ..

teşekkürler ve konu tarafımca sabitlenmiştir ..

arkadaşlar tartışmaya gerek yok alt tarafı birkonu ..

teşekkürler ve konu tarafımca sabitlenmiştir ..

mehmet alt tarafı bir konu değil işte siz böyle değerlendiriyorsunuz , o zaman bu konudan bende 1 tane açıyım başkalarıda 1 tane açsın ilk açılan konuda sorun warsa konuya yorum atın değiştirir boşuna mı adam moderatör oldu ?¿ ...

Hemen Teşekkür ayağına yat . Vallaha bir daha konu paylaşmıcam ! Zaten çalıntı konularla geçiniyorsun. ;)

Lütfen uzatmayın .. İlk açılan konuyu Sabitleyecektim baktım konu silinmiş ? napabilirim tek kalan konu buydu bundan sonrada açılmasının ve bu konunun daha fazla uzatılmasının anlamı yok ..!

iyi forumlar ..

Teşekkürler.

teşekkürler

İndirdim. AçıLmıyor !

Teşekkürler .

Teşekürler.

Önemli Değil...

~ By.' MeRjc.` <CHE> nickli üye ilk açılan konuya mesaj atıyosun ve üstüne aynı konuyu tekrar açıyorsun.
bu kadar acizlik görmedim.
iyi ki diğer konu silinmiş. o konu silinmeseydi bu konu kalırmıydı görürdün.
Paylaşım için teşekkürler. kendi sitesi yeter. açılışta soruyo zaten.

Geri