sXe 11.3 Emulatör SS'ler mutlaka girin! [FAKE]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan heramx22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2
EXE RANK

heramx22

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
heramx22
bildiğiniz üzere sXe emulatör çıktı yani fake sxe
bende jocker izin verirse paylaşmak istiyorum aşağıda ss ler var dll.yi okuttum pc ye zarar vericek bir kod göremedim.
cs1.6 da çalışıyordu sadece ben cs1.5 dede çalıştırdım.. paylaştığım zaman o taktiği sizlere göstereceğim... amacım sadece bir sürüm bile olsa gh almamanız alan arkadaşlara soluyorum mesela bende alırım 1 yıllık gh alayınızı ezerım ama o kopege para yatırmakdansa çocuk esirgeme kurumlarına bağışlarım Allah'a şükür paraya ihtiyacm yok.

29940409.jpg

98068534.jpg

VİRUS ANALİZ SONUÇLARI TIKLA

izin çıkar büyük ihtimal bendede var bu fake dalgası denedim çalışıyor ben paylaşıcaktım ama açıklamayı yapmışsın sen senin paylaşman daha doğru olur.

Bakalım kardeş çıkarsa koyacaz. ;)

weled kaynıyo dıyosunda paylasmak ıstıyosun :S

forum paylaşım forumu oyüzden paylaşıyorum x)
yoksa işim olmaz bilader

Netbilginidemi Hile Bölümü Oldu .(

kardeş bnmde işim olmaz ama orada eğlenmek amacıyla açtım . normalde ********da kasarım ben .

drk22 sen ecc.açmışsın sanırım ama cs1.5 de ben eccle girince ateş etme tuşuna basınca oyun donuyor ve oyundan atıyor onu nasıl yapıyorsun dıger hıleler calısıor ama x)

alayı calsıyor bnde dedıklerını yapınca :D

coast sana katılıyorum kardeş :)

Tabii ki Son Karar Jockerde Ne diyelim Ama Emin oL Bir Sürümde olsa Csyi Mahvedicek :)

Ya nasıl bir kişisiniz sizbir hile paylaşıldı diye forummu battı ?

Bu düşünceye sahip insanları kınıyorum.

ulen varya şimdi paylaşılcak herkez diyor kullanmayalım batar falan kendinizie söz geçiremiyorsanız kullanmassınz. biliyorumki burda böyle yorum atanların %90ı şu anda indirmiş oyunun keyfini sürüyo.

koyma :@ normal oynayanlar malmı kardeşim???

bırak kendine güvenmeyen,oynayamayan başka yerden indirsin,temiz bi forum var onunda içine etmeyin

Bnce LAmer işi bunLar

Paylaşma BiLader ya ,
Düzgün & hiLe payLaşıLmayan & Temiz bir forum oLduğu için burdayız biz.
Lütfen burayıda kirLetmeyin .

ne zaman koycaksın ?
linki

Coast+ Kardeşim koyma :@ Millet enayi deiL :@ biri hiLe biri hiLesiz kassın Kul hakkı yıyorsun.

Geri