19
EXE RANK
By BuRç-X #
Fexe Kullanıcısı
Puanları
0
Çözümler
0
- Katılım
- 22 Şub 2009
- Mesajlar
- 19,798
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 37
Açıklama
Bezelye filizlerini yıkayıp kurulayın. Kahverengi uçlarını kesip atın. Taze soğanları 4cm’lik parçalara kesin. Bezelye ve kerevizi ince şeritler halinde kesin. Armutu soyup içini çıkarın ve biraz daha kalın şeritler halinde kesin.
Malzemeler
250 gr bezelye filizi
250 gr taze soya filizi
30 gr taze soğan
100 gr kabuklu bezelye
1 kereviz sapı
2 sert armut, ham olmayacak
taze kişniş filizi
susam, süslemek için
Susam sosu
2 yemek kaşığı soya sosu
1 tatlı kaşığı susam yağı
1 yemek kaşığı esmer şeker
2 yemek kaşığı fıstık yağı
1 yemek kaşığı beyaz üzüm sirkesi
Tarifi
1. Bezelye filizlerini yıkayıp kurulayın. Kahverengi uçlarını kesip atın. Taze soğanları 4cm’lik parçalara kesin. Bezelye ve kerevizi ince şeritler halinde kesin. Armutu soyup içini çıkarın ve biraz daha kalın şeritler halinde kesin. Bir kaba koyup kararmasını önlemek için suyla doldurun.
2. Susam sosunun hazırlanışı: Bütün malzemeyi kapaklı bir kavanozda iyice çırpın.
3. Armutları süzün. Bütün salata malzemesini kişniş filiziyle beraber geniş bir servis kabına koyun. Sosu döküp iyice karıştırın. Susam serpip hemen servis yapın
Bezelye filizlerini yıkayıp kurulayın. Kahverengi uçlarını kesip atın. Taze soğanları 4cm’lik parçalara kesin. Bezelye ve kerevizi ince şeritler halinde kesin. Armutu soyup içini çıkarın ve biraz daha kalın şeritler halinde kesin.
Malzemeler
250 gr bezelye filizi
250 gr taze soya filizi
30 gr taze soğan
100 gr kabuklu bezelye
1 kereviz sapı
2 sert armut, ham olmayacak
taze kişniş filizi
susam, süslemek için
Susam sosu
2 yemek kaşığı soya sosu
1 tatlı kaşığı susam yağı
1 yemek kaşığı esmer şeker
2 yemek kaşığı fıstık yağı
1 yemek kaşığı beyaz üzüm sirkesi
Tarifi
1. Bezelye filizlerini yıkayıp kurulayın. Kahverengi uçlarını kesip atın. Taze soğanları 4cm’lik parçalara kesin. Bezelye ve kerevizi ince şeritler halinde kesin. Armutu soyup içini çıkarın ve biraz daha kalın şeritler halinde kesin. Bir kaba koyup kararmasını önlemek için suyla doldurun.
2. Susam sosunun hazırlanışı: Bütün malzemeyi kapaklı bir kavanozda iyice çırpın.
3. Armutları süzün. Bütün salata malzemesini kişniş filiziyle beraber geniş bir servis kabına koyun. Sosu döküp iyice karıştırın. Susam serpip hemen servis yapın