Süpriz Aşk (Hikaye Gerçek Olup Yakın Zamanda Yaşanmıştır)

6
EXE RANK

LegendsNeverDie

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
LegendsNeverDie
Sevdiğim kızla tanışmam cins bir olaydı ama güzeldi ilk benim onu kız olduğuna inanmamamdan başlamıştı.
kızla konuşmaya başladığımda konuşmalarından herşeyindn anlamıştm kız olduğunu sonradan öyle bir arkadaşlık gibi birşey başladı tanışalı 3-4 gn olmştu ben ona aşık olmaya başlamıştım.Ben Ona Açldığımda başta banan inanmamıştı bir hevestir geçer dedi ama ben ona o kadar aşıktımki gözüm kimseyi görmüyor sırf onu düşünüyordum sonradan oda inandı onu sevdiğime ve aramızda değişik bir ilişki başladı sevgilisi oldugunu biliyordum ama onu sevdiğim için hiç ilgilenmemiştim bile sonradan işte oda aşık oldu bana aramızda çok çok güzel konuşmalar başladı bi ara evlenmeyi bile düşündüm onada söyledim böyle düşündüğümü olur demişti sanki onla geçirdiğim dakikalar bir hayal gibiydi o kadar mutluydumki ilk defa o kadar çok sevmiştim bir kızı kızla çok iyi anlaşıyordum resmen birbirimiz için yaratılmıştık sanki kızla aramızda güzel konuşmalar oldu çocuklarımızın ismini ble koymuştuk çünkü ben o kadar seviyordum hep onunda fikrini almak istiyordum ben onu sevdiğimi söylediğimde tatile gitmişti tatildeyken hep konuştk 2 gün tatile gitti o 2 gün resmen bir rüyaydı benim için çünkü o kadar mutluydumki hala onu seviyorum ama olmadı
frown.gif
2 gün onunla çok çok güzel konuştuk ertesi gün eve geldiğinde ben ondan sevgilisinden ayrlmasını istedim biliyordum benide çok seviyordu ama çocuklada 2 senedir sevgililermiş kıyamadı banada ama o çocuğada kıyamadı ilk başta aramızda öyle bir tartışma oldu sonra geçti yine çok değişik bir ilişki başlamış gibi oldu aramızda onla okey vb. gibi oyunlar oynuyorduk ve aşık oldugunu nerden anladın dersen beni arkndan kıskanmışkı arkını bi oyuna çağırmıştm o yüzden bir süre bana küsmüştü ve beni kıskandırıyordu.Beni Kıskanması hoşuma gitmişti.Onunla evlenmek istiyordum yani bir sürü hayallerim vardı onunla ilgili sonradan bana ayrlmamızın gerektiğini söyledi onu söylediğnde aklmdan vrlmuşa dönmüştüm çünkü onu o kadar seviyordumki beni tercih ediceğini sanmıştım ben yine ayrılmak istememiştim oda istemiyordu ama bilmiyorum kendini zorunlu hissediyordu sevgilisine tabi beni çok üzmüştü onu demesi.Çok üzülmüştüm ama hiçbirşey yapamazdım çok istedim benim sevgilim olmasını o çocuga kendisini zrnlu tutan birşey vardı galiba bilmiyorum onunda kalbinin krlmasını istemiyordu.Ama benim Kırılmıştı.O Kıza O Kadar Aşıktımki Onun için herşeyi yapabilrdim bilmiyorum yani o kadar değişik şeyler hissediyordumki aşktanda öte birşey gibiydi.Bana hep güzel müzikler yolladı.Çok Değişikti bi taraftan beni seviyordu kalbi bendeydi ama kendisi başka birisinin elini tutup başka birisiyleydi Onu kendime yediremedim işte kız beni seviyordu ama olmadı ne edelim ben hep sevicem o kızı her ne olursa olsun çünkü ilk defa o kadar birisine hoş duygular hissettim keşke benim sevgilim olsaydı...

Hikaye GerçekTir Yakın Zamanda Yaşanmıştır Çok Yakın Bir
Arkadaşımın Başından Geçti Kendisi Siteye Üye Değiltir Pc Yle Tüm Alakasını Kesmiştir.

Geri