Süper Msn Nickleri ..

20
EXE RANK

OttoMaNs* ;яeiz

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.netbilgini.com
OttoMaNs* ;яeiz
En güzel MsN nickleri burada..

B¡ттім Tüкэиdім Aятικ● Hачатιи Ѕоиυиа 5 каLа , GэL Dэŝэм • Gэl¡я міѕіŋ???

HéRKés Kéndini AR†iS† saniOr.Ama ßiLmiOrLArqi Yöné†mén ßénim.isDéDiqimé RoL wéRiRim isDéDiqimé YoL.!..

İnanıyorsan savunduklarına, arkasında duracaksın..gerek yok cellada cıkarıldığında darağacına, tabureye sen vuracaksın !

Aklımı kaybetmekten değil, bulmaktan korkuyorum..

Sanma ßiLékLér!mdék! jiLét kéSigi 10Lar aŞkImIzIn bédéLi 10Lar zaLim!n diŞ !zLer!

CeSarE†imiN ßi††iĞi yErdE £SaRe†iM ßa$Lar

Dαğınığıм ben '
Ruhu .. Beynii.. Mekαnıı..
Heryeri dαğınık..Öyle biriyiм..
Öylesine yαşıyoruм..
Öylesine..
Öyle..

yaLnız ßeni, ßeni seV
Kimseyi seVme Kimseye Gitmee...!
sAkın ßeni kAndırma
yaNdırMa,
ßeni aLdatma..!

Kan kaybında Boğuldu insanlık..! #
HaLa yanaqımda qözya$ımın izLéri Artık susuyorum… SözLérim ßitti

уüяegiiм ιѕLαктιя вeniiм кυутυLαя∂α αgLαмαктαn .. νe нαfiif υçυктυя яengii кυяυѕυn diiye кαç кez güneşe αѕιLмαктαn.!!

....наγаτ іςіпє dϋѕтϋqϋм віг ѕанпє.....

Ruhumu kaybetmiş gibi
Sadece senin için yaşıyorum

Hata Senin Değil Karşılıksız Seven Kalbimin Senin Haberin Olmasada Bu Kalpten seviyorum seni off çekiyorum hep içten

sєνιуσяυм нєя ѕєνєηιη ѕєνιℓмє∂ιğι вιℓє вιℓє … αмα уιηє ∂є вιя υмυт тαşİуσяυм .вєℓкι ѕєνєη ѕєνιℓιя ∂ιує.

Gül Dikeniyle, Bulut Yağmuruyla, Ketçap Mayoneziyle, Kalbim Karşılıksız Sevgimle Tamamlıyor Birbirini..

daqlar önümde diz çökerken kayalara yalwaramam bütün nehirler bana akarken bi damla suyla uraşamamm ne kuruLucak ßir hayaL ßıraktın nede yaşanacak ßir hayat

Karşılık Beklemediğim umutlarımda hayallerde hep sevdiğim tek platonik aşkımsın seviyorum seni.

gizli hayranın oldu bu kalp sana durmuyor inan bana, seviyorum seni ne olur beni anla pLatonik aşk bitsin hadi gel bana.

Deprem gibi girdin gonlume fay hatti cizdin beynime enkazlar biraktin kalbimde artcilar hala devam etmekte

●●•вαğıмѕız ∂üşüη¢єℓєяιм∂є вαğıмℓı кαℓ∂ıм ѕαηα ●●•

Geri