Süper Lig'e çıkarma!

0
EXE RANK

`La[S]T.#~

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
`La[S]T.#~
Süper Lig'e çıkarma!
Ligde yeni sezon hazırlıkları başlarken transfer için kollar sıvandı...
516665_detay.jpg

HTSPOR
Sarı-Lacivertli yönetim, Emre Belözoğlu’nun konuşup ikna ettiği Stoke City’den Tuncay Şanlı ve CSKA Moskova’dan Krasic’le anlaştı. Sırada Barcelona’nın Fransız yıldızı Thierry Henry var...

Sezonu acı bir şekilde kapatan ve büyük bir yıkımyaşayan Fenerbahçe’de yönetim transfer için kolları erken sıvadı... Geçtiğimiz pazartesi günü yapılan yönetim kurulu toplantısının ilk dakikalarında göreve devam etme konusunda hem fikir olan yönetim kurulu ilerleyen dakikaları yeni sezonun planlarına ayırdı. Teknik direktör Christoph Daum’un gönderilmesi konusunda da tıpkı devam kararında olduğu gibi oy birliği ile karar alan yönetim kurulu, sezon içinde izlenen ve görüşmeleri yapılan futbolcular konusunda harekete geçilmesi kararı alarak transfer komitesine yetki verdi. Transfer konusunda sportif direktör Aykut Kocaman’ın hazırladığı rapor doğrultusunda hareket etme kararı alan Sarı-Lacivertliler’in yeni sezon öncesi kadrosuna 3 süper yabancı takviyesi yapacağı öğrenildi.

GÖRÜŞMELER OLUMLU GEÇİYOR
Fenerbahçe yönetiminin, ara transferde almayı planladığı ancak yüksek bonservis bedeline takıldığı Stoke City’li Tuncay Şanlı’nın hem kendisiyle hemde kulübüyle anlaştığı belirtildi. Yıldız futbolcunun transferinde Emre Belözoğlu’nun da etkili olduğu ifade edilirken, yönetimin CSKA Moskova’nın yıldızı Milos Krasic konusunda da imza aşamasına kadar geldiği dile getirildi. Yeni sezon öncesi ilk olarak Sırp yıldıza imza attırmayı planlayan Sarı-Lacivertliler’in Güiza’nın yerine düşündüğü santrforun ise Barcelona’nın yıldızı Thierry Henry olduğu ortaya çıktı. Yönetimin Fransız futbolcunun bonservisi konusunda Fenerbahçe’ye çok ciddi kolaylık sağlamasının ardından oyuncunun menajeriyle görüşmelerin
olumlu başladığı kaydedildi.

Geri