SüpER Cfg İLk DeneMeM Ama Süperrr

V2 F1r0 Cfq qeLsinmi??

• qeLsin Tabi MükemmeL Cfq Acil qeLsin Hemde :D

Oy: 15 71.4%
  • qeLmesin qerek yoq qüzeL Cfq DeeL :S

Oy: 6 28.6%

• Kullanılan toplam oy
    21
0
EXE RANK

`fLa$hhb[A]nq.~

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
`fLa$hhb[A]nq.~
Evet Bu İLk Cfq´m Ama qüZeL oLdu Uzatmadan

ÖzeLLikLer

~ AsLa Sekmez
~ Hs Oranı %85 %90 Arasıdır Ama Omuz Hizası Vea Karına Tutun DİreqteD Hs
~ qaRaNti VeRioRum qi Pinqiniz 100 ise en FazLa 30a Düşer zaten Eğer Nromalde 30 İse 18-20 Arası DeiŞe BiLir
[size=small][size=small]~ İ[/SIZE][/SIZE][size=small][size=small]ςiηd[/SIZE][/SIZE][size=small][size=small]єкi к[/SIZE][/SIZE][size=small][size=small]σdLa[/SIZE][/SIZE][size=small][size=small]я hi[/SIZE][/SIZE][size=small][size=small]ς [/SIZE][/SIZE][size=small][size=small]вiя [/SIZE][/SIZE][size=small][size=small]ćFqd[/SIZE][/SIZE][size=small][size=small]є [/SIZE][/SIZE][size=small][size=small]γσ[/SIZE][/SIZE][size=small][size=small]ктuя aL[/SIZE][/SIZE][size=small][size=small]ı[/SIZE][/SIZE][size=small][size=small]η[/SIZE][/SIZE][size=small][size=small]т[/SIZE][/SIZE][size=small][size=small]ı d[/SIZE][/SIZE][size=small][size=small]єiLdiя..! ([/SIZE][/SIZE][size=small]Öz[/SIZE][size=small][size=small]єL aiм к[/SIZE][/SIZE][size=small][size=small]σdLa[/SIZE][/SIZE][size=small][size=small]я[/SIZE][/SIZE][size=small][size=small]ı)[/SIZE][/SIZE]
~ Her Yer AydınNLıktır55

~ Zoom KaLın Ve Wait Komutu AşıLmıştır

Tek TuşLa SiLah ALma AktifDiR
"k" "ak47"
"j" "m4a1"
"h" "mp5"
"t" "deagle"
"F7" "usp"
"l" "defusekit"
"F5" "aug"
"F6" "sg552"

Daha Ne Lazım

[SIZE=6][B][FONT=Book Antiqua][COLOR=MediumTurquoise]TıkLa İndir[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]

Repe Gerek YOk Bir Tşk Yeter
Ama Deneyen Veya Denemeyen Lütfen Bi Yorumu Eksik Görmein MutLu OLurum

Bune Ya 7 Kişi Bakmış 1i Yorum Yapmamış :cursing::cursing::cursing:

Bu Arada Çok İstek Olursa v2 Yi qeLiştircem

anlattığına göre güzel cfg .ama cfg kullanmam :)

süpeeeer kardaş

Teşekkürler.Güzel Cfg.

Hiç Önemli Deil Sadece SÖlein v2 qeLsinmi?

Eeeee Yorum Yokmu

kardeş aim güzel atıo hs yi ama tarayınca sekio çözüm bulursan sevinirim

v2 qeLsin OyLamasıını Boşuna açmadım Bu Arada CoLt Vea AK47 İLe Tararsan Seker Ama v2de Bunuda DüzeLtmeye ÇaLışıcam

sağol kardeşim yanlışlıkla gelmesıne oy verdım :)

sağol kardeşim yanlışlıkla gelmesıne oy verdım :)

kardeşim Yanlışlıkla Veriosun Bari Söleme :S Biz gelmesini istiyoruz bakalım görevl v2 nasıl olucak sekmeye çözüm bulursan ii olacak

sağoL emeğe saygı

AGA YAPTIN CFG SÜPER SIMDIE KADAR HOC bOLE KULLANMADIM DİĞER CFGL ERRE BAKARAK EN SUĞPER BU BUNU KULALNIORUM AMA IYI YAPMISSIN c FG yI COK SUPER BI R sEKILDE 2 C FG YI DE YAPARSAN DAHA DA SUPER oLR BU cFG YE KOTU DIYEN HARBI BAK CAKMIO OYUNU cFG Y I BEN BINLERCE CFG KULLANDIM E N IYISI BU CFG LERDEN V2 COK GELISTIRILMIS A IM KOMUTLARIYLA YAPMANI BEKLIORUZZZ V22 F1111111R0000000000000 LAZIM COK su PER SEKILDE

Paylaşım İçin Teşekkürler

Paylasım Icın Tesekkrler.

kardeşim farkLı ßir Linkte download yaparMısın kardeşim..?? sana ßi ZahMet...

1 daha kendi konuna ilk mesaj yazma paylaşım için tesekkür

paylasım ıcın saol

Geri