3
EXE RANK
`~DeathGate~`
Fexe Kullanıcısı
Puanları
0
Çözümler
0
- Katılım
- 23 Ağu 2012
- Mesajlar
- 3,549
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 31
[attachment=o2668]
Tencereye sıvı yağ, yemeklik doğranmış soğan ve biberler eklenir. Soğan ve biberler biraz kavrulduktan sonra küçük doğranmış sucuklar da eklenir.. 6-7 dk sonra salça ve kırmızı toz biber ilave edilerek 5 dk kavrulmaya bırakılır. Ardından haşlanıp suyu süzülen fasulyeler ve 3-4 su bardağı sıcak suyu da tencereye ilave edilir. Su miktarını göz kararı ayarlayınız. Kaynadıktan sonra tuzu ayarlanarak, kapağı kapalı olarak kısık ateşte pişirilir.
Afiyet Olsun…

- 2 su bardağı kuru fasulye
- Sucuk (1 kangal sucuğun 1/3′ünü kullandım, siz kendinize göre ayarlayınız)
- 1 adet soğan
- 2 adet yeşil biber
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- 1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
- Tuz
Tencereye sıvı yağ, yemeklik doğranmış soğan ve biberler eklenir. Soğan ve biberler biraz kavrulduktan sonra küçük doğranmış sucuklar da eklenir.. 6-7 dk sonra salça ve kırmızı toz biber ilave edilerek 5 dk kavrulmaya bırakılır. Ardından haşlanıp suyu süzülen fasulyeler ve 3-4 su bardağı sıcak suyu da tencereye ilave edilir. Su miktarını göz kararı ayarlayınız. Kaynadıktan sonra tuzu ayarlanarak, kapağı kapalı olarak kısık ateşte pişirilir.
Afiyet Olsun…