ßüyük Cs`ciLerDen Birkaç Öğüt..

0
EXE RANK

ozqurcan52

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
ozqurcan52
Merhaba.
CFG Ne demek ?
Cfg ; konfigürasyon yani kullanıcının vermiş olduğu kendi ayarlarıdır.
Cfg ile örneğin;
Kafadan tek atma,
Silah sekmez,
Çok iyi oynarsın.
denen laflara inanmayın çünkü böyle birşey Y-O-K-T-U-R.
Dünyanın en iyi oyuncuların cfg'leri;
Bu cfg ler oyuncuların kendi ayarlarıdır.Yani sen W-A-S-D ile oynuyorsan o adam Ok tuşları ile oynuyorsa cfg ona göre ayarlanmıştır.
Kısaca, indirdiğiniz cfg ler başkasının ayarlarıdır.
İnsan en iyi " Default " (Ayarsız) yapar ve cfg sini kendine göre ayarlar ve
oynar.
Alıntı değildir kendi yazımdır,umarım anlatabilmişimdir.
İyi oyunlar

+Rep Pls ..

saq0L d0stum :)

verdim +Rep ;)

є[size=small][size=small]γw paγLaS[/SIZE][/SIZE][size=small][size=small]ı[/SIZE][/SIZE][size=small]м i[/SIZE]ςiη

Çok yanlış biliyorsun dostum, en iyi ayarlar default ayarlardır tabiki ona bişey diyemem, ama CFG ile Hs atılmaz sözüne kesinlikle katılmıyorum.

Bomba 7'den daha önce yaptıgım çok sağlam bir Aim var elimde, Serverlara default girdiğimde adamı tararsam vuramıyorum ( Demek ki default ayarlar her zaman işe yaramıyor bu 1. )

Elimde ki Aim CFG ile hangi silahı alırsan al adamın neresine atarsan at HS atıyor bunuda unutma buda CFG'nin sayesinde buda 2.
Sen bakma Dünyanın en iyi cs oyuncularına,
Bende Kütahya-Kocaeli MKZ 5 Turvuları Asil Oyuncusuyum, Pessimist StyLee # Team fakat dünyanın en iyi cs oyuncularını bazıları ok yön tuşlarıyla oynuyor.

CS'yi tam öğrenmeden böyle bilgiler vermeyin 11 seneden beri Cs ile uğraşıyorum. 1997 yılında gelmişti bizim memlekete İlk Cs oyunu, ben tarihini yazdım, okula gitmeden babamla oynuyordum ben bu oyunu... ok işaretiyle falan alakası yok, CFG Alias, setqun, luegt, serverat, vb. bir sürü ayar var onları içermezse Aim değildir.

Çok yanlış biliyorsun dostum, en iyi ayarlar default ayarlardır tabiki ona bişey diyemem, ama CFG ile Hs atılmaz sözüne kesinlikle katılmıyorum.

Bomba 7'den daha önce yaptıgım çok sağlam bir Aim var elimde, Serverlara default girdiğimde adamı tararsam vuramıyorum ( Demek ki default ayarlar her zaman işe yaramıyor bu 1. )

Elimde ki Aim CFG ile hangi silahı alırsan al adamın neresine atarsan at HS atıyor bunuda unutma buda CFG'nin sayesinde buda 2.
Sen bakma Dünyanın en iyi cs oyuncularına,
Bende Kütahya-Kocaeli MKZ 5 Turvuları Asil Oyuncusuyum, Pessimist StyLee # Team fakat dünyanın en iyi cs oyuncularını bazıları ok yön tuşlarıyla oynuyor.

CS'yi tam öğrenmeden böyle bilgiler vermeyin 11 seneden beri Cs ile uğraşıyorum. 1997 yılında gelmişti bizim memlekete İlk Cs oyunu, ben tarihini yazdım, okula gitmeden babamla oynuyordum ben bu oyunu... ok işaretiyle falan alakası yok, CFG Alias, setqun, luegt, serverat, vb. bir sürü ayar var onları içermezse Aim değildir.

Bencede ... Mesela Def'sin Adam donmuş kafasına tutuyorum 2saat zor vuruyorum öyle diyim ama herhangi bir cfgyle oynayınca farkını gösteriyor ..

sağolasınxD

Evet. Burç abiye katılıyorum.

Ama paylaşımda fena sayılmaz. :)

Kesınlıkle adamın dedıgı dogru ;) Gerisi hikaye .. peki LAN dan oynayınca? ;);)

BuRç-X sana KatıLıyoru mbende

teşekkrüler

Paylasım İcin SaoL

Alışırsan Def her zaman en iyisidir emin olun ;) Şahsen ben alıştım cfg açınca cidden zorlanıyorum.. Tabi Herkesin fikri farklı olabilir fakat cfg ile kendinizi king sanıyorsanız çok y anılıyorsunuz..

Bencede Def. daha iyi bi turnucada cFq olduqu zmn adamlar cFq ile king ama Def. olsn herekz yeteneqini sürsn ortaya en iyi Def. bence

Aynen Bencede sana Katılıyorum Kardes PayLaşım İcin TşkLer

Geri