sonsuza dek sürecek gerçek

2
EXE RANK

`-ToquAan*<qS>

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
`-ToquAan*<qS>
[COLOR=#0000ff]sonsuza dek sürecek gerçek[/COLOR]
mrb bu anlatacağım hikaye tamamen gerçektir.bn okul çıkışı arkadaşımın yanına gitmiştim aslında çok sık giderimde neys akadaşımın bir kedisi vardı adı boncuktu arkadaşımın telefonunda acayip ses çıkaran bir şey vardı bana dinleti biraz komik bir şeydi ikinci kere dinlerken arkadaşımın kedisi çok acayip miyavlamaya başladı arkadaşım korktu bnde merakla nolduğunu anlamaya çalıştım.
kedi drmadan miyavlıyordu boncuk diyince yanıt vermiyordu sonra aklıma bişi geldi arkadaşıma ona cin die seslen dedim ole diyince bakı gözleri çok açıktı biz korktuk üzerimize doru gelmeye başladı bn sadece bakıyordum.arkadaşım çok korkmuştu sanki yürümüyordu hiç.direk geliyordu arkadaşım kaçtı bn yalnız kaldım kedi bana acayip bkıyor.bnde yavaşça elemeye kalmıştımki birden bire içinden bişey çıkar gibi oldu ozman kaçmaya çalıştım kaçamadım.sonra baktım üzrerinme gelio
ozaman sureleri tek tek okumaya başladım.sonra gözlerimi kapatım.açtım baktım kedi eskisi gibi.arkadaşım geldi nerde olduğunu sordum yerde yatığını söleyince anladımki arkadaşımın ve kedinin içinie cin girmişti bizi korkutu bu cinler sonsuza dek olacak. ama bizi korkutukları için onlarında allah cezasını verecek.onlarda bizim gibi aslında iyileride var kötüleride.

Geri