0
EXE RANK
~mehtia.`
Fexe Kullanıcısı
Soner Sarıkabadayı’nın yeni single çalışması ; ”SEVENİ ARIYORUM”
Yapım
DND Müzik
Söz & Müzik:Soner Sarıkabadayı
Düzenleme:Mert Ali İçelli
2010 Yılında televizyon,radyo ve digital müzik platformlarında en çok dinlenen şarkılara imza atan besteci ve yorumcu Soner Sarıkabadayı 2011’in bu ilk günlerinde yeni single çalışması “Seveni Arıyorum” ile dinleyicileriyle buluşuyor.
En çok satanlar listesinde uzun süre en başta kalan “Buz”,”Pas” ve “Sadem” in başarısının ardından digital olarak satışa çıkarılan “Seveni Arıyorum” şarkısının söz ve bestesi yine Soner Sarıkabadayı’ya ait.
Sanatçının 9 yıl önce yazdığı , düzenlemesini Mertali İçelli’nin yaptığı şarkı , 21 Ocak’ta PDND Müzik etiketiyle ,digital müzik platformlarında ki yerini alacak.
Şarkı Sözleri
Gönlüm nerede olursa olsun
Kalbim kimde durursa dursun
Saygın yetmez mi bana
Sevgin içilmez mi kana kana
Seven olmasaydın, solmasaydın da
Beni sarsmasaydın, yakmasaydın
Şart mı sanki, başa kakmasaydın
Seveni arıyorum, gören söylesin
Gidene yanıyorum, gelen gitmesin
Aşkı tanıyorum, uzak durmasın
Ele kanıyorum, tuzak kurmasın
Yapım

Söz & Müzik:Soner Sarıkabadayı
Düzenleme:Mert Ali İçelli
2010 Yılında televizyon,radyo ve digital müzik platformlarında en çok dinlenen şarkılara imza atan besteci ve yorumcu Soner Sarıkabadayı 2011’in bu ilk günlerinde yeni single çalışması “Seveni Arıyorum” ile dinleyicileriyle buluşuyor.
En çok satanlar listesinde uzun süre en başta kalan “Buz”,”Pas” ve “Sadem” in başarısının ardından digital olarak satışa çıkarılan “Seveni Arıyorum” şarkısının söz ve bestesi yine Soner Sarıkabadayı’ya ait.
Sanatçının 9 yıl önce yazdığı , düzenlemesini Mertali İçelli’nin yaptığı şarkı , 21 Ocak’ta PDND Müzik etiketiyle ,digital müzik platformlarında ki yerini alacak.
Şarkı Sözleri
Gönlüm nerede olursa olsun
Kalbim kimde durursa dursun
Saygın yetmez mi bana
Sevgin içilmez mi kana kana
Seven olmasaydın, solmasaydın da
Beni sarsmasaydın, yakmasaydın
Şart mı sanki, başa kakmasaydın
Seveni arıyorum, gören söylesin
Gidene yanıyorum, gelen gitmesin
Aşkı tanıyorum, uzak durmasın
Ele kanıyorum, tuzak kurmasın