17
EXE RANK
-k1nq`LioN*
Fexe Kullanıcısı
Puanları
0
Çözümler
0
- Katılım
- 15 Ocak 2010
- Mesajlar
- 17,143
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 32
Malzemeler
4 porsiyon
4 dilim Somon filetosu
4 yemek kaşığı Zeytinyağı
2 limonun suyu
1 fincan sirke veya 1 fincan beyaz şarap
2 yemek kaşığı pekmez veya şeker
2 diş sarımsak
Tuz
Karabiber
Yapılışı
· Balıkları yıkayın.
· Sarımsakları ezin. Zeytinyağı, limon suyunu, sarımsak, sirke ve şekeri karıştırın.
· Balıkları içine yatırın. ½ saat bir tarafını, ½ saat diğer tarafını bekletin.
· Güveç veya cam fırın kabına koyun. 200 derece ısıda 30 dakika pişirin.
4 porsiyon
4 dilim Somon filetosu
4 yemek kaşığı Zeytinyağı
2 limonun suyu
1 fincan sirke veya 1 fincan beyaz şarap
2 yemek kaşığı pekmez veya şeker
2 diş sarımsak
Tuz
Karabiber
Yapılışı
· Balıkları yıkayın.
· Sarımsakları ezin. Zeytinyağı, limon suyunu, sarımsak, sirke ve şekeri karıştırın.
· Balıkları içine yatırın. ½ saat bir tarafını, ½ saat diğer tarafını bekletin.
· Güveç veya cam fırın kabına koyun. 200 derece ısıda 30 dakika pişirin.