slip don

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan o-VeR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

o-VeR

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
o-VeR
adamın birini bir süredir sürekli olarak başı agrıyormuş doktora gitmeye karar vermiş doktor adamı birçok testten geçirdikten sonra baş agrısının tek nedeni olarak si...ni bulmuş eger kestirmezsen baş agrıların devam eder demiş adam bir süre düşündükten sonra yapacagı başka birşey olmadıgından kabul eder ameliyatı ve hastanede 2 gün kaldıktan sonra çıkar eve giderken yolunun üzerinde bir magaza gözüne çarpar bu morel bozuklugunda kendini eglendirecek tek şeyin alışveriş yapmak oldugunu düşünür ve magazaya girer ben vitrindeki kazagı çok begendim 2 bedenini alabilirmiyim der tezgahtar bayan beyfendi size 2 beden büyük gelir ben size 1 bedenini vereyim der adam yok olmaz ben hep 2 beden giyerim der ama tezgahtarın ısrarı üzerine 1 bedenini dener adamın üzerine tam oturmuştur adam peki nasıl bildiniz diye sorar ben tezgahtarım insanların ölçülerini bilirim der bu sefer bu kazagın altına 1 adet 42 numara ayakkabı ister tezgahtar siz 42 degil 43 numara giyorsunuz der ve yine münakaşa ederler ve tezgahtarın dediği dogru çıkar birde pantolon ister adam 44 beden tazgahtar 44 beden degil 46 bedenin olacagını söyleyerek 46 bedeni denettirir oda olur adam hayretler içinde maden öyle bana 1 adet 1 beden slip don verin der tezgahtar ise 1 beden slip donun olmayacagını 2 beden giydiğini 1 beden giydiği taktirde bunun kendisinde baş agrısı yapacagını söyler

Geri