sKy_DanqeR'dan ~CS Taktikleri~

0
EXE RANK

skydanqer

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
skydanqer
Öncelikle s.a size bir iki açıklama yapacağım.Son günlerde cs ye gönül veren insanların değiştiğini gördüm..
Ve sizlere birşey hatırlatıp birazda cs taktiği vericem..

Öncelikle Silahları Nasıl Kullanacağınızdan başlayalım.

#Cs de Colt kullanma taktikleri:

Colt silahını iyi kullanmak istiyorsanız;
yapmanız gereken basit:Colt kullanıyorken ve oyuna yeni başladıysanız susturucusuz kullanın bu büyük bir avantajdir.Colt la

mermi seker ancak ak 47 ye göre çok daha az seker.Colt kullanırken adam karşınıza çıkarsa korkmayın.Tek yapmanız gereken

cross u hedefınızın dos kısmına tutmanız yeterli.Eğer kafaya tutarsanız seker ve hs atamazsınız.Ancak dos e sıkarsanız

(govdenın ust bolgesi.]Hs atma olasılıgınız artar.Eğer adam uzaktaysa ve sızı goremıorsa saga sola taramayın.Kafasına tek bir kurşun atın sızı farkedemeden olur.

Colt silahını kullanırken sakın eğilmeyin hareketli olun mesela karsınıza bir terorist çıkarsa elinde ak 47 varsa eğilirseniz size

rahat nişan alabilir.Ancak sağa sola kaçarsanız çok sektiği için vuramaz.ama adam uzaktaysa veya pusudaysanız eğilin bişey

kaybetmezsiniz.Coltla duvar taramayı öğrenmeniz lazım.Eğer işi kaparsanız 2 güne kalmaz en iyi c lanlara girebilirsiniz.

# Cs 'de Ak 47 :

Bu silah güçlü bir silahtır ancak bazenleri size 1 adam bile vurduramaz.Şuan kinq lerin bazıları bile ak 47 kullanırken salakca

olebiliyorlar.Kinqlerde Ölür.xD

Bu silahı kullanmak colttan biraz daha zor.Bu silahı tanımak size çok yardımcı olabilir.Mesela ak47 kullanırken adam

uzağınızdaysa eğilip tek tek atış yapabılırsınız.Adam yanınıızdaysa az az tarayın.Bir elde Terör olupta görev yaptıktan sonra

bomb u korurken bir çok adam vurabılırsınız.Bomb u kurun pusun bir yere ama iyi bir yere.Ordan alabileceğiniz adamların

hesabı yok.Ancak güzel kullanırsanız ak47 yi.

# Tekli Tabancaları Kullanmak:

Tekli tabancalar yardımcı destek birimi gibidir tam hararetli bir çatışmadayken merminiz bitti alın usp glock u dalın hiç korkmayın, seri

olun ama balık olmayın.Baktınız adam sizi vuruyor canınız az kaldı geri çekilin sonra adam çıkınca tekrar girip vurun..

Teklilerin en etkilisi bana göre glock dur.Glock kullanmayı bilene en ölümcül slahtır.Glock kullanmayı bilen tek vurusta işi bitirir.

# Cs 1.6 Genel Taktik.

''Cs oynuyorum ama kinq olamıyorum!!!.Neden?'' Cs de herşey kinq olmak demek değildir ordaki arkadas ortamı bile güzeldir.

Şuan dünyada ne adamlar var cs oynayan onlar bile kinq sayılmıyor:)

''Bana %100 Aim Veren cfg lazım nerden bulabilirim''. Size bir konuda bilgi vermek istiyorum.Türkiyede böyle insan çok var her

forumda konu açıp buranın en iyi cfg si kimin die soruyorlar.Cs oynamak futbol oynamaya benzer bileğin sağlamsa ve

yeteneğinde varsa güzel oynarsın eğer yoksa ortalıkta dolanmaktan baska birşey yapamazsın.

Cfg yi Çok abartıyorlar...Hiçbir cfg bilek olmadiktan sonra işe yaramaz.Mesela Spawn, Forest, robban,luben,Morgan

Onlarda bizim gibi insan bizden bi farkları yok..Cs oynamak istiyorsanız şu altı şeyin Olması Lazım:

1.#İyi bir pc ve Pc donanımları:

İyi bir pc (kaliteli ve gelişmiş)Niz olursa rahat rahat cs oynayabilirsiniz.Ancak pc niz kötüyse kasabilir takılabilir sorun çıkartabilir.

Pc nin yanında iyi birde doınanımlarınız iyi olmalı ekran kartınız ne kadar yüksek ve kaliteli olursa Fps niz de yükselir mermide

sekmez cs de.Mouse niz iyi olursa adam vurmakta zorluk çekmezseniz.Gaming mouse ler çok pahallı ancak optik mouselerde

işinizi görür.Mouse pad ınız kesinlikle olmalı.Fare altındaki o matte erirse Mouse sürüklenmez.

2.#Kulaklık Ve ses sistemi:
Kulaklıkla rahat ca ses kasabilir ve bu sayede çoğu kişiyi öldürebilirsiniz.

3.#Pratik:
Cs de iyi oynamak istiyorsanız sürekli cs kasın artık kolunuz yorulsun kasmaktan.İnt de bir sorun çıkarsa veya ak47 ve colt la antreman yapmak isterseniz botları seçin botlarla rahatça antreman yaparsınız.[Snowy gibi küçük maplarda]

4.#Zekilik:
Cs de Adam öldürmek için Gidip koşa koşa ölüme atlamak balık lık olur.Seri ama Dikkatli olun.Etrafınızı iyi süzün ak47 almaktan korkmayın.Sürekli değişik yerlerde pusu ya yatın yeni pusu yerleri bulun.

5.#sİS ve flash bombasını sürekli kullanın mesela bir adamla bir e bir çatışmaya girdiniz adam orda bi yere saklandı canı az hemen hg sallayın.Baktınız olmedi 2 flash ardı ardına sallayın ve dalın ama dikkatllice

6.#Duvar arkası tarayın ve silahları iyi tanıyın.
Bir yere giderken kutu arkasına saklanan varmı emin olmak için ateş edin ve sakın sazan gibi direk ilerlemeyin.

Silahları iyi tanırsanız hs de kolaylasır adam vurmada.Bu oyunda asıl olan cfg ile hs atmak değil def ile adam vurmaktır.5-10

Hs attın diğe kinq olmazsın ama default kasmayı öğrenip iyi adam vurmayı öğrenirsen zaten hs atmaman içten bile değil.

Cfg Sizi Kinq yapmaz herkez kendisini kinq yapar.Bir Kaç komutla kinq olunsaydı dünyada şuan kinq olmayan adam yoktu...

Bu Taktikleri uyguladım ve şuanda 2 tane sw si bulunan bir sw de en iyi clandayım..:D(İyi oyunlar.)

O zaman king olmalısın :)

konu Kilit pls !!

paylaşım için saol çok işime yaradı bu bilgiler

teşekkürler

TeşekkürLer

Colt silahını kullanırken sakın eğilmeyin hareketli olun mesela karsınıza bir terorist çıkarsa elinde ak 47 varsa eğilirseniz size

rahat nişan alabilir.Ancak sağa sola kaçarsanız çok sektiği için vuramaz.ama adam uzaktaysa veya pusudaysanız eğilin bişey

kaybetmezsiniz

Bu Olayı Çok Yaşıyorum .. Sonucunda Hs Yiorum :)

Herkes Cs Öğretmeye Başlamiş (: Ne diyelim

Teşekkürler

Teşekürler.

Evet Gerçekten Müthiş bilgiler eline sağlık gayet verimlilik alacağımız bir konu olmuş Cfg konusunda'da sana katılıyorum kesinlikle def oynanmalı çok emek harcamışsın ve doyurucu bilgiler vermişsin Teşekkürler :)

pekı crosshaır ne olmalı small mu medıummu auto sızemı largemı ?

Alıntı yapmayıp kendi emeğinle anlattıysan gerçekten işe yarar bilgiler :)

x7 alın ve kendinize silah kontrol ayarı yapın

benden size taktik keleşle veya coltla tararken hafif saga sola mousenızı oynatın mermiler crssun dısından cıkmıycak.

ayrıca senin paylastıgın bılgıler alıntı googleye yazabılırsınız cs silah kullanımı diye cıkar karşınıza illkez 7 ocak 2008 de paylasılmıs bir konu.

vbxcvxcvvsdfsdf

Taktikler için teşekkürler.

cokkkk guzell beya

nerden idirecez

Geri