skinler sprites spray mapslar ve dahası

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Reis3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

Reis3

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Reis3
Reklam Olsun Diye Vermiyorum Ama Sizin Aradıgınız Bütün SkinLer Butun spritisler kısacası cs için herşey ..... da eger skin istiyorsanız cs 1.5 kullanıcıları cs 1.6 tıklıyorsunuz ordaki skinler cs 1.5 oluyor indiyorsunu sadece v_dosyalarını atıyorsunuz deagle m4a1 ak47 glock usp el bombaları c4ler aradıgınız herşey spray maps ve spritsler kıvılcımlar radarlar herşey ama skinlerde sadece v_dosyalarını atıyıyorsunuz

---> teşekkürü cok gormeyin <---

Birçok skin elle yapılmış skinlerdir paylaşılmışlar arasında bunu skine baktığında anlayabilirsin analyamıyosanda bu senin problemin demektir.

İkinci olarak biz burda skin işini geliştirmek amacıyla yapıyoruz başka siteler gibi ordan burdan çalıp ben yaptım diye koymuyoruz.

Son olarak da benim paylaştığım hiçbir skin ... ile belirttiğin siteden alıntı değildir ve birçok görevli arkadaşımızda bu paylaşım işini böyle yapmıyor sadece senin gibi birkaç akılsız adam çıkıp bunları söyluyor başka sitelerden gelip.

Bizim yaptımız şey şuan türkiyede belkide tek diyebilecek kadar az. Hiçbir site skin yapmıyor ve yapamazda bu öyle herkesin yapabileceği iş değil. Biz burda Cs'yi monotonlaşmış halinden çıkartıp zevkli hale getirmeye çalışıyoruz senin gibi birkaç yabancı site verip burdan bulabilirsiniz demiyoruz !

Nokta !

Method Ben Sizin İçin buLdum Kafa Patlatmayın diye istemiyorsanız kaldırırım zaten kitlerler konuyu ama yardımım dokunsuz diye yaptım hiçbir kotu niyetım yoktu Konuyu kitleyene kadar dursun yararlanmak isteyenler yararlanır !.

Method Ben Sizin İçin buLdum Kafa Patlatmayın diye istemiyorsanız kaldırırım zaten kitlerler konuyu ama yardımım dokunsuz diye yaptım hiçbir kotu niyetım yoktu Konuyu kitleyene kadar dursun yararlanmak isteyenler yararlanır !.
Bizim için zevk işi bizler oyunu güzelleştirmek için yapıyoruz bunu hani yabancı yapacağına biz kendimizi geliştirelim diye yapıyoruz bunu. Yabancı birçok site var sadece o değil onun gibi birçok var ama ordakiler v1.6 dır 1.5 için bulamassın bgiz iki sürüm içinde yapıyoruz.

woow savas abi akiyo :D

Geri