SK Gaming ' teki Tüm oyuncuların CFG leri girin bakın

0
EXE RANK

...fatih...

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
...fatih...
spawn sk de degilki

ahahaha :D harbiden spawn walle flan sk da deıl ki :D:D

bende siteden aldım beyler ksuura bakmayın ama bu cfg ler onların cfg leri emin olabilirsiniz

bazı arkadaşlar yok spawmın cfg si diye aim cfg paylaşıyo onlara inanmayın o adamlar aim cfg kullanmazlar xD

spawn sk da beyler bnde vıdeosu bıle var cs boolumunden bakabılırsınz 2009 movıede

konu kılıt plz ben wermistim

ben forumda biraz araştırdım ama bulamadım ,

ben wermistim kardesim..

Beyler Öncelikle Site Sk nın Fakat Cfg nin Orjinal olması münkün deil. Sonra SpawN Sk takımında İdi Şimdi Cs yi BıraKtı Fakat Geri Dönebilir ...!

spawn cs ye geri döndü gevezelik yapmayın bilip bilmeden konusmayın H2k takımında suanda zaten sk gaming sitesinde yazıyor suanda hangi teamde oldugu ingilizceniz olsa az incaleseniz anlarsınız.

spawn cs ye geri döndü gevezelik yapmayın bilip bilmeden konusmayın H2o takımında suanda zaten sk gaming sitesinde yazıyor suanda hangi teamde oldugu ingilizceniz olsa az incaleseniz anlarsınız.
Geri DönDüğünü Bilmediğim İçin Geri Dönebilir Yazdım

Bizene kardeşim spawndan biz kendimize bakarız :D Spawnmış şuymuş buymuş onlarda bir sürü kod var :D

Beyler Öncelikle Site Sk nın Fakat Cfg nin Orjinal olması münkün deil. Sonra SpawN Sk takımında İdi Şimdi Cs yi BıraKtı Fakat Geri Dönebilir ...!

SpawN cs döneli çok oldu bilip bilmeden konuşmayın millete yanlış bilgi vermeyin. H2k de oynuyor. Neyse konuya gelince evet bu cfgler onların orjinal gerçek cfgsi. SpawN sk de değil ama o foruma üye ve profilinde config ini vermiş. Orda tüm oyuncuların configini bulabilirsiniz ama cfglerinin içinde ekran aydınlatmaymış, aimmiş, cartmıs curtmus dıye bıse aramayın. O adamlar sizin gibi cfg yle buralara gelmedi. Bi cl_bob ayarı bile yok. Sadece kendilerine ait sensivity rate falan onun dışında default config zaten. Saygılar..

beer
Teşekkürler.!

payLasım iciN saoL..!

υℓтяαѕℓα-η..!# netbiLgini ~ en hızLı büyüyen forum..

cfg değil config onlar default kasarlar...

spawn harcadılar ordan oraya savurdular spawn clan arkadaşlarını bi köpek gibi sadıktı işte ole :S

hey allahım ya spawn sk da 2009da diyo .d 2011 giricez hoşgeldinn :d

Geri