Sizi en çok ne korkutur??? Korkularınızı buraya yazın...

1
EXE RANK

-LaedRi.``

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-LaedRi.``
Gece yürürken önünüze aniden bir köpeğin çıkması
nokta.gif
yatmaya çalışırken mutfakta tıkırtılar duymanız
nokta.gif
ailenizden uzak kalmanız,cinler,böcekler
nokta.gif
.sizin için en korkutucu olay hangisi olur?Nedir sizi korkutan?Hepsini buraya yazalım arkadaşlar
nokta.gif
.

qece yururken 1 den kedı cıktı ve kedıye bastım bende ondan korktum :D

Doqu$.#>qS<Cixz.! warmı yanında kraL.

Gerçek olan dinimizin içerdiği şeylerin en olmaz noktada aklımıza takılması ;) meseLa dAbbe ;)

gece yatarken kapıda asılı olan şeyi canavara benzetiyom bazende çorabı yılan olarak görüyom ses felanda çıkarıyor gidiyom yastıkla vuruyom ışığı bi açıyom çorap xD

gece yatarken kapıda asılı olan şeyi canavara benzetiyom bazende çorabı yılan olarak görüyom ses felanda çıkarıyor gidiyom yastıkla vuruyom ışığı bi açıyom çorap xD
aynen ya göz yanılması çok korkutucu oluyor

AtavRat Tedaviliksin olm sen :D:D

ben Gece Çok Güzel Rüyalar Görüyorum Sonra bittiğinde Gözlerimi açıyorum ve çok Korkuyorum :D

Neden mi ?

Bende Bilmiyorum Nedenini :D:D:D:D

mesela dabbe :(

Yol zifri karanlık çöpün yanından geçiyorum bi kedi çıktı çıkmasıyla çantayı bı fırattım varya süperdi :D:D

ßazı korkunç resimler ve , korku fiLm"Lerinden etkiLenir ve korkarım :S

diablo61´isimli üyeden Alıntı [IMG]http://www.netbilgini.net/images/nbstyle/nbbuton/viewpost.gif[/IMG]
Gerçek olan dinimizin içerdiği şeylerin en olmaz noktada aklımıza takılması ;) meseLa dAbbe ;)

Aynen Bide 3 harfLiLeR ;{

:D 3 harfLıler ondan bende korkuyorm

тσquaaη*<qS> ωa[size=x-large][size=x-large]ям[/SIZE][size=x-large][size=x-large]ı [/SIZE][/SIZE][size=x-large][size=x-large]γaη[/SIZE][/SIZE][size=x-large][size=x-large]ı[/SIZE][/SIZE][size=x-large][size=x-large]ηda [/SIZE][/SIZE][size=x-large][size=x-large]кяaL[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

Geri