sizce kıngofcs nın cfg master kınglerı senoyna comun kınglerıne kafa tutabılırlermı ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan keita
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

keita

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
keita
Arkadaslar herkez yok Mr.Razormus Sexsafounmus kıngmıs mıngmıs uyduuruo sızce bu kıng dedıgınız cfg master arkadaslar !!!senoyna comun socl 3.7 kınglerıne kafa tutabılırlermı hadı sıze tartısma fırsatı saygılı bır sekılde fıkırlerınızı yazınız bende merak edıyorum mılletın dusuncelerını :001_rolleyes:

Bence bu kıng dedıklerınız arkadaslar 1 el bıle alamaz senoyna kınglerınden :001_cool:

tutamazLar !!

bencede kıngofcu arkadaslar senoyna comun kınglerıne kafa tutamazlar:D:D

tabikide hayr

bu arada bos konu açma

bos konu deıl herzamn kıngofcs nın cfg master kınglerını tartısırken bos konu olmuyo sadece tartısma saygılı bır sekılde senoyna comun kınglerımı kıngofcs nın cfg master kınglerımı mılletın goruslerını alıoruz :D:D

Tabikide kafa tutamazlar .!

ya ben kıngoftan senoynaya gecınce kendımı cıplak hıssedıodum :D sımdı alaıstık alalaha sukur :D

Sorunun Cvp Tabikide Hayır

sudan cıkmıs balıga donuosun demı arkadasım :D:D:D:D

Ben denedim senoynadakiler daha çok zorluyor kingof lamer kaynıyor :D

bence mrs.razor alayına gider :D:DD:

Senoynanın kendıne gore kıngfunda kendıne gore playerları var :D

Senoyna Hep King İdi Öylede Kalacak :)

aynen kardesim senoyna 1 numara bence en ezık server kıngofcs sunucuları cok hılecı kaynıo Mr.razor dıo adam hala !!! senoyna 1 en kral server cok pıskolar var ancak orası keser bızı:D:D:D:Dhehehe pbg clana felan kım kafa tutucak :D:D:D

Bu saydıklarının arasında Mehmet'i tanıyorum iyi olarak oda güzel oynuyor fakat senoyna'da beceremez. Genckafe'de takılıyorum yaparım diyorlarsa buyursunlar

Mrs.RazoR yendm ben, o kim senoyna kim :S Senoyna aKar *Ker']['enKeLe* keiTa sanada yedirecem o bana söylediklerini.

ya tm iyide senoynadaki kinqlerdede mnyak cfgler var socl gecen cfg herkeste ozel var ama 3d wall konusunda bisi diyemem senoyna serverlarına

Tutamaz tabiki :)

genckafe senoynaya kafa tutamaz genckafe geldim 5 para etmez cok loser dolu :D:D

ßencede tutamazLar kinqoFuN Yarısı 3d :D

Geri