Sizce Hangisi Daha İyi Cfg Yapıyor ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan onr3737
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

onr3737

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
onr3737
ARKADAŞLAR BUYRUN CODER ANKETII !

Yorumlarınızı Esirgemeyin :thumbdown:

1 - swp_caca
2 - 1yang
3 - Schwarskopf
4 - Dynaxc|x ( Berk )
5 - ~ BaLyoZ
6-
~ ScrewdriveR ~ `

Arkadaşlar Aklıma Gelenler Bunlar Sizde Ekleyebilirsiniz..

SCHWARZKOPH maminin cfg serisi güzeldi hepsi iyidi bende mami :)

Yorumun için Teşekkürler ..

olm mami de obur 2 kısı war onu bımıyom berk le bnalyoz qh yapar anca D:

baLyoz gh yapar derken ? . Şaka mısın la sen adam akıyo işte . Movielerini izle !

Aykut abımız yaa :DD @yK0

@yk0 ile mamy

balyoz(aykut)en iyi cfgler bu adamda şahsi görüşüm özellikle balyozv2 yi denemizi tafsiye ederim aim REsmen birde ramco xD nin cfg sini paylaştmıştı aykut oda süperdi ..! kısaca yapıomu alıyomu bilmiyorm ama aykutun paylaştıgı cfgler süper

Bende kendimce Aykut abiye veriyorum oyumu yani :D

Aykut Coder DeiL ;) Benm Çırağım :D qweqwe :D Ankette Coder OLarak Swp_caca Tek Geçerim Gerisi Copy Paste :D

swp_caca ' nın DeLi serisi baya iyiydi . Ama aykut abide süper yapmıs v1 ve v2 yi :D

balyoz(aykut)en iyi cfgler bu adamda şahsi görüşüm özellikle balyozv2 yi denemizi tafsiye ederim aim REsmen birde ramco xD nin cfg sini paylaştmıştı aykut oda süperdi ..! kısaca yapıomu alıyomu bilmiyorm ama aykutun paylaştıgı cfgler süper
aynen yhaa bende @ykoyu çok seiviyorum bide exclan.cfgsi vhar bende oda shüper ötesi :thumbup:

BaLyoZ v2 dene qor ;)

Aykut Coder deyıL aynen buLLy guzeL yapıor bırde torq war

hiçbiri yapmayı bilmiyor desek ?

HeR TürLü Aykut Abimiz ~baLyoZ* Tek qeCerim :D

Birtek Cfg kodlamadan birnevi anlayan Swp_caca var diğerleri Copy paste ..Yada tL karşılığı ona buna yaptırp millete dağıtanlar Codermi oluyor ? Gereksiz bir konu bence ..:)

aykut abi bana qöre

Geri