Sizce Cs0yuncu'nun en saglam 15 playeri kimler...? :D :D

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rashbang
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2
EXE RANK

rashbang

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
rashbang
Kjnqofcs Konusu Karsi Bende Aciyim Dedim Buyrun Listem :) [SIRALAMANIN 0nemi Yoktur]
  • ~ Rashbanq ^ :D (Usp 4 EVER + Hg MASTER)
  • ~BaLyoZ [@yk0] (Ak47 MASTER)
  • ~Luqi* <3 (Mp5 4 EVER)
  • ']['roJen x3 (m4a1 MASTER + Knife MASTER)
  • R1doneEEE` (m4a1 4 EVER) [Kopek Gibi Tarar :D]
  • JerryC* &` (Ak47 MASTER)
  • LeRoXx` (Deagle 4 EVER)
  • CapCup (Ak47 4 EVER)
  • eLiTe * (Deagle MASTER)
  • ~k!nNy.` (Ak47 4 EVER) [Kopek Gibi Tarar]
  • ~ Che ` (Glock MASTER)
  • `BlackLevis (Ak47 4 EVER)
  • -ROLLBAANG.& (Mp5 4 EVER)
  • FHUMMOXX (m4a1 4 EVER)
  • KnauF (Ak47 4 EVER)
Ya Sizinkiler ?

Teşekkürler " LeRoXx` " :)

Ne Demek mete :D :D

eyv saol kardesım harbıden ısımler public ve maclarda frag yapan kişiler , şahin unutulmus awm master :]

hm güzeL oLmş qweqweqw :D

Eyvallah Beyler :)

csoyncu bilmem ama nicki en cafcaflı olana baktım.

~k!nNy.` kral bence :S

Eyw Kardesim Saolasın :D

ıı şey bence şey çok iyi neydi şey ya unuttum adını sen söyle :(

dur kanka bende hatırlıcam smdı

ıı şey bence ben 9 üzerinden 18 veriyorum şu altta yazıcağım arkadaşlara lütfen kızmayınız ayhhhh xd xd xd xd

ııı bi şey vardı yaratık neydi tazmanya hıh evet tazmanya tam bir oyuncu çok iyi keleşcoltusp kullanır harikadır müthiştir yok böyle bir yetenek derim hep içimden kıskanırım ayh evet xDé

bide şey vardı seen evet çok iyi bir insan çok saygılı bir çocuk müthiş bir oyuncu hs atar çok can yakar ama 100hpli bi adamı bombayla uçuramazzzzzzz x(

hıı şeyyyyy başkaa kimmm vardııı evet şey vardı neydi fredore vardı bitane evet o vardı o napar şey yapar ney yapar bilirmisniiz adam vurur yaaa o adam vururrrrr

sonracığımaaaaa clairvoyancee vardırrr gariptirr bazı maçççç 0 fragggg atar bazı maççç 1 frag atar başkada yüksek bişi vuramaaazzzzzzzzzzzz hep böyleeee xD saqın qızMayın bhanaaa arkideşlerrrrrrrrr xD

iksDé HAHAHA

ıı şey bence ben 9 üzerinden 18 veriyorum şu altta yazıcağım arkadaşlara lütfen kızmayınız ayhhhh xd xd xd xd

ııı bi şey vardı yaratık neydi tazmanya hıh evet tazmanya tam bir oyuncu çok iyi keleşcoltusp kullanır harikadır müthiştir yok böyle bir yetenek derim hep içimden kıskanırım ayh evet xDé

bide şey vardı seen evet çok iyi bir insan çok saygılı bir çocuk müthiş bir oyuncu hs atar çok can yakar ama 100hpli bi adamı bombayla uçuramazzzzzzz x(

hıı şeyyyyy başkaa kimmm vardııı evet şey vardı neydi fredore vardı bitane evet o vardı o napar şey yapar ney yapar bilirmisniiz adam vurur yaaa o adam vururrrrr

sonracığımaaaaa clairvoyancee vardırrr gariptirr bazı maçççç 0 fragggg atar bazı maççç 1 frag atar başkada yüksek bişi vuramaaazzzzzzzzzzzz hep böyleeee xD saqın qızMayın bhanaaa arkideşlerrrrrrrrr xD

eyw reyiz rezil etmekte üzerine yok :D

iksdeeeeeeee süpersin kardiş

ıı bi rejuav vardı ııı sıçmakta üzerine yk ııı bazı maçlarda mehter marşı açar adam vuramaz ölürdü ıı saçmaladım ııı tmm kes ııııııııııııııııııııııııı

kılayırvoyance ccc reyiz zzz

eyw bırader

Geri