2
EXE RANK
styla45
Fexe Kullanıcısı
Maçın ardından basın toplantısına katılan Portekizli teknik adam Jose Couceiro, Turkcell Süper Lig'in zorlu bir lig olduğunu hatırlatarak, "Her zaman söylediğim gibi bu lig gerçekten çok zor bir lig. Oynadığınız her maçta kimsenin birbirine karşı belirgin üstünlüğü olmuyor. Bu maça iyi başladık. Denizlispor, sanırım iki forvetle başlayacağımızı düşünmedi. Bunun bizim için bir avantaja dönüştüğünü düşünüyorum. İlk yarıya iyi başladık ancak daha sonra oyunu kaybettik. İkinci yarının başında taktiksel bir değişiklik yaptım ve tekrardan oyunun kontrolünü elimize aldık. İlk yarının sonuna doğru zaten oyun kontrolümüze geçmişti. İkinci yarıya da iyi başladık. Ne yazık ki ikinci yarıda yediğimiz golle maçı acı içinde bitirdik diyebiliriz. Bana kalırsa Denizlispor'un bugün en önemli maçlarından birini oynadı. Alacakları bir galibiyet kendilerine umut olabilirdi. Aldıkları mağlubiyet her şeyi onlar için daha karmaşık bir hale getirdi. İkinci yarıda 3. golü de bulabilirdik ama pozisyonları değerlendiremedik. Sonuç olarak galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyorum" dedi.
Basın mensuplarının yağışlı hava ile ilgili sorusuna ise Coucerio, "Hava yağışı bizi çok etkiledi. Biz daha çok oynamayı seven takım olduğumuz için top kaydığında bizim için sıkıntı olabiliyor. Golü arayan takım için yağışlı havalar sorun oluşturuyor. Oyunu kuran ekiptik ama hava koşulları nedeniyle öyle yapmadık. Yağışlı havanın onlara avantaj sağladığını düşünüyorum" diye konuştu.
Basın mensuplarının devre arasında yapılacak transfer çalışmaları ile ilgili sorularına ise, "Yönetim çok iyi bir futbolcu getirmek isterse bunu hiçbir teknik adam geri çevirmez. Şuanda yabancı futbolcu olarak da durumumuz iyi" cevap verdi.
Basın mensuplarının yağışlı hava ile ilgili sorusuna ise Coucerio, "Hava yağışı bizi çok etkiledi. Biz daha çok oynamayı seven takım olduğumuz için top kaydığında bizim için sıkıntı olabiliyor. Golü arayan takım için yağışlı havalar sorun oluşturuyor. Oyunu kuran ekiptik ama hava koşulları nedeniyle öyle yapmadık. Yağışlı havanın onlara avantaj sağladığını düşünüyorum" diye konuştu.
Basın mensuplarının devre arasında yapılacak transfer çalışmaları ile ilgili sorularına ise, "Yönetim çok iyi bir futbolcu getirmek isterse bunu hiçbir teknik adam geri çevirmez. Şuanda yabancı futbolcu olarak da durumumuz iyi" cevap verdi.