Şikâyetim var!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Almeria
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
17
EXE RANK

Almeria

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Almeria
HSYK tarafından görevlendirilen Başmüfettiş Cevat Gül'e şikayetlerini anlatan Aziz Yıldırım'ın avukatı Faik Işık, “Sayın Yıldırım'ı dinleme gereği hissederler mi bilemiyorum” dedi
Şike soruşturması kapsamında tutuklanan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın, avukatları aracılığıyla Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu’na yaptığı şikâyetin değerlendirilip, dosyayı incelemek üzere iki müfettiş görevlendirilmesi sonrası, dün bir gelişme daha yaşandı. Soruşturma dosyasını ve Başsavcı Mehmet Berk’in dosya üzerindeki işlemlerini Beşiktaş’taki İstanbul Adliyesi’nde incelemeyi sürdüren müfettişler, dün Aziz Yıldırım’ın avukatı Faik Işık’la 3 saatlik bir görüşme yapıp, şikayetlerini dinledi. Görüşmenin ardından adliye çıkışında açıklamalarda bulunan Işık, “Aziz Yıldırım’ın daha poliste ifade vermeden tutuklanacağına ilişkin bize ulaşan bilgileri, ayın 7’si itibariyle HSYK’ya iletmiştik. Ne yaparsak yapalım, tutuklanacağını belirtmiştik. Biz şikayetimizi yaptık. HSYK ciddiye aldı ve inceliyor.
Başmüfettiş Cevat Gül Bey bizi dinledi, bütün şikayetlerimizi aldı. Delillerimizi sunduk, anlatacaklarımızı anlattık” dedi. Faik Işık, başmüfettişlerin, müvekkilinin ifadesini alıp almayacakları yönündeki soruya ise, “Sayın Yıldırım’ı dinleme gereği hissederler mi bilmiyorum. Çünkü burada başka şüphelilerle ilgili de bizim açıklamalarımız oldu. Dün (önceki) akşam 01.40’a kadar cezaevindeydik. Cezaevinde İbrahim Akın’ı da dinledik. Kendisinin nasıl aldatıldığını anlattı. Tamer Yelkovan’ı dinledik, kendisine nasıl hakaret edildiğini bize anlattı” yanıtını verdi. Bu arada avukatları aracılığıyla bir açıklama yapan Başkan Aziz Yıldırım, bir gazetede iddia edildiği gibi Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz ile kendi evinde buluşmasının söz konusu olmadığını, söz konusu haberin uydurma ve yalan olduğunu söyledi.

Geri