15
EXE RANK
-AUXERRE. `
Fexe Kullanıcısı

Galatasaray’ın eski teknik direktörü Michael Skibbe, kendisi için Galatarasay’da çalışmış olmanın büyük bir şeref olduğunu söyledi.
Geçen sezon devre arasında Galatasaray’dan ayrılan ve bu sezon Alman Birinci Lig takımlarından Eintracht Frankfurt’un başına geçen Michael Skibbe, devre arası çalışmaları için takımıyla birlikte Belek’teki Sueno Golf Otel’e geldi.
Burada kendisini bekleyen Türk gazetecilerle biraraya gelen Skibbe, Galatasaray’da çok güzel günlerinin geçtiğini söyledi. Galatasaray’da her şeyin en iyisini yapmaya çalıştığını belirten Skibbe, şöyle devam etti:
"Galatasaray’da çalışmak benim için çok büyük bir şerefti. Tabii ki o günlerimi çok özlüyorum. Galatasaray’da her şeyin en iyisini yapmaya çalıştım. Eğer sezon sonuna kadar kalsaydım, başarının geleceğine çok emindim. Maalesef ayrılmak zorunda kaldım. En azından sezon sonuna kadar kalmak isterdim. Galatasaray’ı mümkün olduğunca takip ediyorum. Maçlarını izleyemesem de skorları ve lig durumunu takip ediyorum. Başarılı bir grafikleri var. Bu benim için sevindirici bir durum."
Gazetecilerin, "Bir gün Galatasaray’a dönmek ister misin" sorusuna Skibbe, "Türkiye’de bulunmaktan, İstanbul’da yaşamaktan ve Galatasaray’ı çalıştırmaktan çok mutlu oldum. Çok sayıda arkadaş edindim. Gelecekte tekrar neden olmasın" cevabını verdi.
Skibbe, "Daumlu Fenerbahçe mi, Galatasaraylı Rijkaard mı şampiyon olur" sorusuna ise "Daum’un Türkiye tecrübesi çok fazla. İki kez Fenerbahçe’de, bir kez de Beşiktaş’ta çalıştı. Ligi çok iyi tanıyor, ama ben Galatasaray’da çalıştığım için, gönlüm onlardan yana. Galatasaray’ın şampiyon olmasına çok sevinirim" diye konuştu.