20
EXE RANK
OttoMaNs* ;яeiz
Fexe Kullanıcısı
- Web sitesi
- www.netbilgini.com
Adamın biri yolda yürüye yürüye evine giderken karşısına şeytan çıkmış.Şeytan adama: -Dile benden ne dilersen. ADAM:****** lan sen şeytansın senden ne dileyecem. Şeytan allem etmiş gullem etmiş alttan girmiş ustten çıkmış adamı kandırmış ve adamdan dileğini istemiş. -ADAM: Madem öyle şeytan efendi benim evde bir kaynanam var suratını artık görmek istemiyorum, ne yap ne et bu dileğimi yerine getir. ŞEYTAN: Ya bundan daha kolay ne var ki demiş adamın gözüne parmaklarını bir sokmuş adamın iki gözüde kör olmuş aynen.. Adam bir hışımla sövmüş saymış lan ne yaptın sen bana demiş.Şeytan `` ya sen görmek istemiyorum dedin bende dileğini yerine getirdim işte``... Adam yoluna devam ettmiş 50-100 adım derken şeytan tekrar adamın karşısına çıkmış ve`` ya birader ben seni yanlış anladım affet beni senden benden yeni bir dilekte bulun bak ben kendimi affettirecem`` Adam:`` Nebiçim şeysin lan sen defol git başımdan`` Tabi bu şeytan ya yine kandırıvermiş adamı ve adamdan dileğini istemiş. `` ya bizim evde hanımla problemlerimiz oluyor sen öyle birşey yapti benim yarrak yere değecek duruma gelsin`` şeytan:`` hiç şeytanın aklı iyiye çalışırmıki adamın ayaklarına parmağını bir vurmuş adamın bacakları kesmiş tabi adamın şeyi aynen yere değmiş. Bak istedin benden dileğini yerine getirdim işte. ADAM: lan ben senin ananı avradını sövmüş saymış sinir krizi geçirmiş tabi elden ne gelir. Şeytan yine başına üşüşmüş adamcağızın yine tövbeler özür dilemeler yanlış anladım demeler... Şeytan yine adama: Son bikez bak affettirecem kendimi dile benden ne dilersen demezmi. adamcağız yine küfür müfür derken yine düşmüş şeytanın eline. ``tamam lan zaten herşeyimi kaybettirdin bana ben senden istedim sen bana kötülük yaptın bu seferde sen düşün bana bir güzellik yap`` Şeytan bu ya cinlik getirmiş aklına tutmuş adamı yatırmış yere evire çevire bir güzel s*kmiş adamı adam neye uğradığını şaşırmış yine tabiki ama sövmüş saymış şeytana yine şeytan adamın lafını kesmiş ve `` yeter lan hem körsün hem topalsın seni benden başka kim s*ker bndan daha büyük iyilikmi olur sana