Sevgi Dilleri

11
EXE RANK

~TiM[e]-oVeR~

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.google.com
~TiM[e]-oVeR~
Sevgi Dilleri

İşaretlemeden önce sağlıklı sonuç almak için testi baştan sona okumanızı tavsiye ediyoruz.
Testi çözerken size uygun olduğunu düşündüğünüz seçenekleri işaterleyiniz.Her bir soruya 1(en düşük), 5 (en yüksek) arası puan verin ve her sevgi diline ait sonuçları ayrı ayrı toplayın.Bu sonuçlar,sizin sevgi dillerinizin sıralamasını belirleyecektir.

Hizmet Davranışları
A İnsanların isteklerime karşı duyarlı olması,beni memnun etmeye çalışmaları kendimi iyi hissetmemi sağlar.(...)
B İnsanların bana bir takım hizmetler sunöasından memnun olurum. (...)
C Bana değer verildiğini ve sevildiğimi sunulan hizmetlerden anlarım.(...)

Onay SözcükleriKaynakwh webhatti.com: [IMG]http://www.webhatti.com/smiley.gif[/IMG]
A Yaptığım işler sonucunda insanlardan onay beklerim. (...)
B Sevdiklerimden cesaret verici sözler duymak isterim. (...)
C İnsanlar benimle konuşurken sevecen sözler kullandıklarında,onlar tarafından sevildiğimi yoğun bir şekilde hissederim. (...)

Nitelikli Beraberlik
A Bir kişiyle ortak özel planlar yapıp uyguladığımızda,o kişinin beni ne denli çok sevdiğini hissederim. (...)
B Çevremdeki kişilerin sevgisini,benimle geçirdikleri zamanın kalitesine göre ölçerim. (...)
C Sohbet ettiğim insanın ara sıra televizyona bakıp bana odaklanmaması,beni önemsemediği duygusuna kapılmama neden olur. (...)

Dokunsal Temas
A Dokunmadığım,sarılamadığım insanlarla ne kadar çok şey paylaşırsam paylaşayım,aramızda her zaman bir mesafe olur.(...)
B Sıkıntılı olduğum zaman rahatlamak için bir dostumun omuzuna başımı koyup ağlamam,saatlerce konuşularak verilen tesellilerden daha etkili olur. (...)Kaynakwh webhatti.com: [IMG]http://www.webhatti.com/smiley.gif[/IMG]
C Çok sık görüşemediğim insanalrın samimi sarılışları,araya giren mesafeyi bana untturur.(...)

Armağan Almak
A Alınan armağanlara çok önem verir ve onları istediğim zaman bulabileceğim yerde saklarım.(...)
B Gün içinde telefonuma gelen güzel bir mesaj ya da adresime gelen bir mektup,o kişiye karşı iyi duygular beslememe sebep olur.(...)
C Özel günlerimi hatırlayan insanların dostlarım olduğunu düşünürüm.Doğum günümü hatırlamayan kişinin, yakınım dahi olsa,sevgisine dair içimde şüpheler oluşur.(...)

Geri