0
EXE RANK
NB Mustafa NB
Fexe Kullanıcısı
- Web sitesi
- www.netbilgini.com

Kalecilerimizden Serkan Kırıntılı, ilk hazırlık maçında kendisine görev veren Aykut Kocaman’a teşekkür etti ve maç süresince elinden geleni yapmaya çalıştığını ifade etti.
Maçın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Serkan Kırıntılı, "İlk hazırlık maçımızdı. Geçen sene Eylül’de bir ameliyat geçirdim. Ve geçen sene hiç şans bulamamıştım. Sağolsun hocam ilk hazırlık maçında bana görev verdi. Bende elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım" dedi.
Kaleciler arasında yaşanan forma rekabeti ile ilgili içinse Serkan, "Benim burada 3. sezonum. Buranın 4 kalecisinden bir tanesiyim. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Hocam görev verirse oynarım. Yedek kulübesinde otur derse otururum. Tribüne gönderirse, tribüne çıkarım" yorumunda bulundu.
Serbest vuruştan yediği gole açıklık getiren Serkan, "İlk vuruş yapıldıktan sonra top barajdan sekti. Ardından gelişine bir vuruş gerçekleştirildi. O an top birisine çarptı ve terse doğru yöneldi. Hamle yaptım. Topa da dokundum ama yeterli olmadı" şeklinde konuştu.
Muhabir tarafından kurtardığı güzel şutlarının hatırlatılması üzerine ise başarılı file bekçisi, teşekkür etti.