SenOynada Kastıgım Frag -qRotesque` || KabaL* Akarız Hertürlü

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ventru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

Ventru

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Ventru
gine akmışşsın kardeşimm yakışırrr :)

eyw baba hertürlü bizim swlerde takılırız wal derler yada cfg king derler burdada cfg derler :D anLayın artık biLegimiz yeTiyor

tebrikler kardeşim benim :D

way be bende seni Cfg king sanardım :) hll oLsn

eYw kardeşim

senoyna kasıyo dıye cfg master olamazmı ? belkı cfgsı socl kırıyo neyse basarılar guzel frag.

nekdr cfgler socl kırsada sonuçtaa bir korumasız swdan iyidir dimi

aynen başarıların dew***** dilerim kabal D

eyw beyler elinize saglık :D her türLü akarız maKsat namıMız (-qRotesque` || <TeaM>)

Kabal ne dayı ya :) büyük playerlarin nickini kullanmayın özenti gibi ok.

başarılar.

::D naPalm dayım öyLe takıLıorus [yRm ıcın SaoL!]

deyiL kardeş fraq deyiL socL sw ama farkındamısın gir kas görüyüm cs2 ye kas koy

Ben 1.6 oyuncusuyum ve full senoyna serverlerindeyim zaten. Böyle fragı her zaman yapıyorum zor birşey değil. Birde akarız falan yazmışsın ehueuhe yaşın kaç ya senin sen aşmışsın zaten bırak cs yi falan akanzi :)

Ben 1.6 oyuncusuyum ve full senoyna serverlerindeyim zaten. Böyle fragı her zaman yapıyorum zor birşey değil. Birde akarız falan yazmışsın ehueuhe yaşın kaç ya senin sen aşmışsın zaten bırak cs yi falan akanzi :)

1.6 oynuyosan 1.5 le ne işin var bu koydugu ssnin ismi frag degilde ne bana bir söylerimisn yoksa sen kendince başka isimlerimi türetin senni dilinde bunun anlamı ne senni nerde oynayıp oynamadıgını soran oldumu :) sen böyle frag yapamazsın diyen oldumu :D hemde bu csnin yaşla ne ilgisi var :D kaç yıldır oynıuyosun ama hala onu öğrenememişsin bu iş yetenege bakar yaşa degil sen bence git birazdaha kumda oyna

üLKen Abİ :D Adam kLozet kapana oturdu :D lafı kodun oturdu :)
Ayrıcaa KabaL'ım karde$ ALem Kıskanıo :d sen devam et

-qRotesque` || team'a Ba$aR1Lar < ~ AdamLar Kinq ~ >

Geri