Senoyna vs Kinqof Kım Kazanır Sızce ?

Kinqofcs vs Senoyna Kım alır ?

• Senoyna

Oy: 58 69.9%
  • Kinqofcs

Oy: 25 30.1%

• Kullanılan toplam oy
    83
0
EXE RANK

Requested-TR

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Requested-TR
Evet Beyler Sizce Kim Kazanir

Kinqofcs vs Senoyna ?

:Bnce Senoyna Ama K1nofda da iyi pLayerLar war:D

Sorulacak Sorumu Bu Professionallar So Kasıyor Kingof SocL Denen Bişey Yok Kardeşim Benim :)

bencede senoyna orda socL war hemde ii playerlerde war

senoynadakiler maclarda zorluk cekmez kingof kasan biri macta neye ugradgını sasıırrır kingof pub kngi

scoL sw de atarLarsa Senoyna cok cok farkLı yener KinqoF bi swde aTarLarsada KinqoF yenerde fazLa far atamaz...Senoyna Cunku ProF

su kıngofcs cı ezıkler ne cok hayal kuruyorlar ya baksana ac ghost4 u belkı yenersın senoyna yı

senoyna alır

Bir senoynali olarak Kinq0fu £zip Geçeriz ;)

BEnce kingof niye derseniz , Kinogftakilere hep cfg master vb. gibi şeyler diyonuz.. senoynadakilerin %8o i socl kıran cfg kullanıyor ;) senoynada fazla iyi playerler yok ama kingofta var..

benim kingofta teamım vardı nedense senoyna maçlarını yenebiliyoduk ;)

kingofda cFg masterlar cok ama alayının bilegide var.bence KingOf

kardeş kıngofcs de hep cfg adamlar ole kıng oluyo ama so da def adamlar yıne kıng ıkısıde def olsa kıngofcs ezıq kalır so nun yanında :)

la sen gıd 3 dekı zps clanla mac yap yenersenız sana pc mı verıcem hadı adamlar 10 senedır aynı clan yen bende cs bırakcam 1 dekılerı demıyorum bıle adamlar senle pıstolle dalga gecmezlerse adam deılım zate senoynadakı clanları yenıolarmıss gelde gulme yaaa

kinqofda iyi player mi var ?

Bu maçta bende warim -Discovery <FF>

Ben mecbur kingofcs deyim cünkü senoyna sunucularına bağlandığımda bağlanılamıyor diyor :S

yaw Scol cfg ıle normal Cfg arasındakı farkı 5 yasındakı cocuk bıle anlar tmm kıngofta gozlerın kapalı hs atrken senoynada gozlerını kapa bıcak yersın

Geri