Senoyna Hakkında.

0
EXE RANK

3dyakalar

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
3dyakalar
Arkadas Bıldıgınız Cogu Iyı Oyuncu Senoynada Kıngofcs vesayre Socl olmayan Serverlarda Confıg masterlar vardır arkadaslar Senoyna oyuncuları gercekten ıyı arkadaslarınızla bı team olusturun Groupsm msn lerı ekleyıp mac bulabılırsınız.O kadr zamandır cs oynuyorum bı duzgun mac atamadım kac senedır dıyorsan senoyna gecın. Socl Alısmanız Koly olr cs10 ustu sw larda kendınızı gelıstırın ozellıkle senoynanın csdm so sw rında kendınızı cok ıyı gelsıtırebılırsınız.tavsıye olarak confıg kullanın ıstersenız zaten senoynada %60 Default %40 Cfg Socl Ama Sız Baslasgıc olarak Def Baslayın Daha Sonra Zamanla cevre Edınınce Confıg Atıyor Arkdaslarınız.Kıngofcs Nın Ne WallHack koruması Var Ne speedhack ne aımbot ne rapıdshurt ne bunny ne duck ınanın bana kıngofcsde olumlerın cogu Duck ve q yaparken oluryorsunuzdur senoynada bunları yapmanız %99 Azalıyor.Tavsıye olarak Tekde Gecerbılırsınız senoynya amacım Turkıyede Cs gelıssın.boş fırmalara Para Kazandırmayın Sayıyorum En ıyı Sunucuları
Senoyna
Genckafe
Oyunalemi

Server tanitima aç Kardeşim Paylaşim için ayrıca teşekkürler

Server tanitima aç Kardeşim Paylaşim için ayrıca teşekkürler

server Tanıtmıyorum dıkkat edersen su sw gelın edın demıoyorum admınlık verıyorum demıorum Sunucusu Degıstırın Kendınızı Gelıstırın Dıyorum.

SEen Oynadada ARtık Scol kıran cfg ler girmeye başladi bea kardeşim :S

desteklıyorum kardes senı artık kınqof ta oynamıyıcam haklısın

En azından duck denen saçmalık yok adamlar CTRL engellemiş helal olsun valla.

saol qzlmıs xd

güzel nasihat adam doru sölüyor dikkatinizi çekerim

tesekurler cok supersın

` Bence Çok Haklı . Senoyna SocL Kırılıyo Artık Demiş Bir Arkadaşımız Ama Alakası Yok . SocL Kırıyo Doğru Ama SocL Taramada Daha B*k oLuyo Herşey Bütün AyarLar Sıfırlanıyor ;)

3D Yakalar Helal Kardesim Güzel Bilgiler :)

Selametle ..

Cs ye başladığımdan beri senoyna'da oynarım. Ve iyi bir player oldum. King of cs de başlasaydım ve orda devam etseydim cs'ye şu an cfg king filan olurdum herhalde. Senoyna 4 ever!
Archytas ..

Teşekkürler.Güzel Paylaşım.

Geri