Seni sordum sahildeki kumlara..

20
EXE RANK

`korkunc` `FENA`

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
`korkunc` `FENA`
Seni sordum sahildeki kumlara, ismini fısıldadım içimdeki duygulara..gelsin dedim ..yeter dedim.. ve sen yalnızca bitanem dinlediğim şarkılarda, duyduğum dalgalarda, sigaramın dumanında bir hayal olup bir özlem olup kaldın..seni sordum sevdalara, göklerdeki yıldızlara, içimdeki korkulara gönlümdeki arzulara..Günler geçti sen gelmedin sevgilim..

bak işte gene düştün aklıma..tutturdu dudaklarım illede sen diye..öyle bir ses geliyor uzaklardan, ismini fısıldıyor usulca rüzgar..uğultusu bile adın gibi geliyor.. "amma sevmişim" diyorum kendime..kızıyor sitem ediyorum..sanki kötü bir şey yapacaktım sana..alıp ***ürecektim sadece..uzatmadın ellerini..sıcaklığına vurulacaktın belki ellerimin.. ve şimdi bitanem yalnızlığa mahkum, dargın gönlüm..sobanın arkasında oturan oyuncağı alınmış çocuk işte.. öyle bakıyor gözlerim aldığı kadar uzaklara..birazdan usulca yanıma sokulup, affettirmek için kendini, koynuma girivericekmişin gibi geliyor..amannn bak gene şımardım işte. dualarım bile dilek şart kiplerinde kalmış..gelse..sevse..öpse..sarılsa..avunmuyor artık gönlüm resimlerinle hayallerinle prenses..bir yere kadar sonuçta.. ne kadar keser ki hasreti..gönlüm bile dobra olmuş, istiyor seni işte. bekler dururum hala gelmeni..gerçekleşmeyecek dilek gibi..dudaklarım "aksaray aksaray" diyen değnekçi misali söyleyip duruyor ismini..savruldum, yoruldum usandım artık..öyle dert oldun içime. aklıma geliyor, aklım gidiyor.. tuzum tuzum diye inliyor yaralarım..sen ne yaptın bana böyle Allah için yaa. taaa kalbimin ortayerinden tam onikiden vurmuşsun gerçekten..ayrıldık işte biz birtanem sonbahar rüzgarlarında..iki kat atlet giyiyorum gene üşüyorum inan..bunca severken seni bırakıp gittin ya vallahi helal olsun.. evet bu sevginin yanına bıraktığın birkaç resim ve güzel anılar sanki bana şu kelimeyi der gibi..üstü kalsın..teşekkür ederim saol yaa eli bol gönlü bol cömert sevgilim..

salına salına gideceksin..kimi bekliyorsunda bakarsın ardına demezlermi adama.. sen bir gurursuzu sevmedinki..asilce geldi.. asilce gider.. yaptığımı çekeceğinden kuşkun mu vardıda elem içinde ağlarsın..görünen köy lazımmıki kılavuza.. alacağın cevabı ben söyleyeyim. "bilmiyorum" diyeceksin.. sadece susacaksın..güçlü sansınlar seni..daha bir mutlu eder beni.. sen güçlüymüş gibi davran..

Geri