Sen olsaydın ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

delininteq

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
delininteq
Merhabalar,

Forumda belki de ilk postum bilmiyorum ama ilk kez yazıyorum.

Daha önce kulaktan dolma bilgilerle gidip cs ekipmanları almak istedim. Kendim memur olduğum için maddi özgürlüğümünde bulunmasından ötürü kafama göre kimini ismine aşina olduğumdan kimini rengini beğendiğimden satın aldım. Sonuç olarak;

- Gamecom 777 7.1 Usb kulaklık
- Steelseries Qck Mouse Pad (Büyük)
- A4 Tech 747-H X7 Mouse gibi bir set oluşturdum.

Kulaklık konusunda fiyat olarak uygun aldığım için şanslı olduğumu düşünüyorum. Bunun yanı sıra performansı da çok iyi. Bugüne kadar duymadığım sesleri duydum diyebilirim.

Mousepad oldukça iyi. Hiç bir şekilde masa üzerinde kaymaması ve oldukça kaygan bir yüzeye sahip olması onun artıları.

Mouse konusunda ise aynı şeyler söz konusu değil. Ne bileyim eksik olan bir şeyler var mousede. Tepki süresi düşük, pek fazla oyun için ideal edilmişe de benzemiyor. Üzerindeki stickers sayesinde sattığını düşünüyorum. Ayrıca hiç de ergonomik değil.

Bu yüzden mouse konusunda şansız olduğumu söyleyebilirim. Şimdi ise yeni bir mouse almak istiyorum. Aklımda neler mi var?

- Logitech G500
- Roccat Kone
- Razer Deathadder V2
- Cyborg Rat 9

Biraz araştırdığımda bu mouseları çoğunlukla cs kullanıcılarının kullandığını gördüm. Liste bu, siz olsaydınız hangisini seçerdiniz?

NOT: Pazar günü ya da en geç Pazartesi günü mesai bitiminde siparişi vermiş olacağım. Lütfen bilgi paylaşımında bulunun.

İyi forumlar.

Usta hiç düşünme para sıkıntın yoksa direk Razer Deathadder V2 al..
Bende Deathadder var çok memnunum...

Deathadder v2 hassaz maus alma .. kinzu al

Henüz sipariş vermedim, fikir ve görüşlerinizi bekliyorum.

kinzu mouseyi öneririm. ama biraz pahalı.

ben olsam ,

bir oyun için o kadar para verip bunları alacağıma

7 tl verir canyon marka süper optical mouse alırım :) 2 yıldır kullanıyorum daha tık yok ..

paranıza yazık diyorum karar sizin .

Cyborg Rat 9 alacaktım, pilli olduğu için rat 7 aldım.

İlginize teşekkürler,

Konu kapatılsın lütfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri