Sen İstediğin kadar ban at genede gelecem [içeri]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SuSKuNN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

SuSKuNN

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
SuSKuNN
Sa arkadaslar.

Daha bıraz once olan bı olayı sızlerle paylasacam.
Ne guzel ıftara yakın gırmısım stres atıom. 23-8 oynuom( ıyı değil ama stres atıoz ıste ). 2 Dk afk olduk. geldığımde kımse basede yoktu herkes baska bı taraftaydı. bende gıttım t base bolgesınde tunel gırısın oraya pustum. daha 1.57 sn var. adam yanı `neGLect. geldı. head attım [276 damage] Sonra arkasından gelen adama dogal olarak olduk. ardından bu konusma geçtı ;

SS li , buyrun lınk:
http://img225.imageshack.us/img225/5417/adsznj.png

Artık Netbilgini sw'leri gelsede boyle dandık admınlerın oldugu yerlere kalmasak :001_cool:

hehehe :D iyiymiş ver şunların sv ip de bi alak hesalarını maç atıp?

Ban atılan swde niye kasıyorsun ki.Ben oLsam gurur yaparım girmem..

kıng 2 sv.

Gurur tekrar gırıp admıne head adınca daha bı guzel oluyo tekrar gırmemekle degıl

aynen öyle oyea bnm cs8 e farklı nickle girip hepinize show yapmam gibi

Ahahaha :D:D:D
Helal olsun yalnız bizim köyde sen gibilere yüzsüz deniliyor. Bırak başka server'a git kaldırma bi yanlarını şu adminlerin.

Kaldıran kaldırmıs ama bız onların bı taraflarına ıyı pay vermek ıcın gerı gırıoz xD her headshot atısta bı ban yıyom o kdr xd

Ahahaha :D:D:D
Helal olsun yalnız bizim köyde sen gibilere yüzsüz deniliyor. Bırak başka server'a git kaldırma bi yanlarını şu adminlerin.
burç adminlerin ***ünü indirmek istesem svye saldırı yaparım reslenir map xD ne uğraşayım önemli olan o zevki almak o eziği büzdüğünü hissetmek ok?

Arkadaşlar NEFER TEAMDE KANUNSUZ'u 2-3 El vurdum diye Bana Ban Atıyor Geçen Sxe Ban Attı xSé Kingofa giremiyodum Neden ban attığını bilmiyorum bir kaç kEz bunu bana yaptı ben onu vurdum diye atar yapıp attığını düşünüyorum nereye şikayet ediceğimi bilmiyodum Bu Frekans kardeşimde açtı NEFER ismini gördüm şikayet edeyim dedim :D SaOL FreKanS

İşte Nefer Team bu gelene gıdene ban dun gene ban yedım xD

xD haha ne ezqlermıs

adam gelmıs bana wallı kapa dıo oysa kndedınde waLL war

ya yok onlar wall ne bılmıolarkı xD

Geri