1
EXE RANK
sc]-[aßeL `
Fexe Kullanıcısı

Başkan Yıldırım, kulübü FIFA’ya şikayet etmekle tehdit eden golcüsünden hesap soracak
Fenerbahçe’de yarın kritik bir zirve yapılacak. Başkan, kulübü zor durumda bırakan oyuncusuna, “Sana her zaman hakkını verdik Yanlış yapıyorsun” diyecek. Semih ise kulübede oturmak istemediğini belirtip ücretinin 2.5 milyon euroya çıkarılmasını isteyecek
Fener, Semih krizini masaya yatırıyor. Başkan Aziz Yıldırım golcüyü Eskişehir maçından sonra kulübe davet etti. Yarınki görüşmede Yıldırım, Semih’e neden kulübü ve kendisini zor durumda bırakan açıklamalar yaptığını sorup, 100 bin euroluk artışın prosedür gereği olduğunu söyleyecek.
BİR DAHA OLMASIN
Önceki geceki yemekte Semih’e soğuk davranan Yıldırım, yarın golcüye öncelikle yaptığı davranışların hesabını soracak. Bugüne kadar imzaladığı sözleşmeler ve aldığı ücretleri hatırlatıp, “Hep hakkını verdik. Yine vereceğiz. Ancak sen dolduruşa gelip acele karar aldın, açıklamalar yaptın. Bir daha olmasın” uyarısında bulunacak.
ARTIK KULÜBEDE OTURMAM
Yakın çevresine dert yanan Semih’in bu düşüncelerini başkana aktarıp “Daum beni düşünmüyor. Her zaman ‘Benim ilk forvetim Güiza’ diyor. Kazım gitti mutlaka transfer yapmalıyız derken bile adımdan bahsetmedi. Artık bu takımda banko oynamalıyım. Kulübede oturmak istemiyorum” diyecek.
800 BİN EUROLUK FARK
Federasyona, Fener’in uzattığı sözleşmeyi tanımadığını bildiren Semih ile yönetimin arayı bulması için bazı maddi şartların yerine getirilmesi gerek. Semih yıllık 2.5 milyon euro isterken yönetim 1.7 milyon euro öneriyor.