3
EXE RANK
`~DeathGate~`
Fexe Kullanıcısı
Puanları
0
Çözümler
0
- Katılım
- 23 Ağu 2012
- Mesajlar
- 3,549
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 31
[attachment=o2360]
Havuç temizlenip rendelenir ardından kırmızı biber ince kıyılır ve havuçlara birlikte 5 dk sotelenip soğumaya bırakılır. Roka ince ince kıyılır. Ayrı bir kapta sarımsaklı yoğurt hazırlanır ve hazırlanan tüm malzemeler karıştırılıp servise hazırlanır.
(Arzuya göre roka ile birlikte yarım demet maydanoz da katılabilir)

- 2 adet orta boy havuç
- 1 adet kırmızı biber
- 1 demet Roka
- 1 su bardağı koyu kıvamlı yoğurt
- 2 dis sarımsak
- 1/2 çay bardağı sıvı yağ
- Tuz

Havuç temizlenip rendelenir ardından kırmızı biber ince kıyılır ve havuçlara birlikte 5 dk sotelenip soğumaya bırakılır. Roka ince ince kıyılır. Ayrı bir kapta sarımsaklı yoğurt hazırlanır ve hazırlanan tüm malzemeler karıştırılıp servise hazırlanır.
(Arzuya göre roka ile birlikte yarım demet maydanoz da katılabilir)