17
EXE RANK
Almeria
Fexe Kullanıcısı
Malzemeler
- 200 gr. küp doğranmış kabak
- 200 gr. küp doğranmış havuç
- 150 gr. küp doğranmış patates
- 2 adet ince doğranmış kuru soğan
- 200 gr. kabuğu soyulmuş,doğranmış domates
- 2 adet doğranmış dolma biber
- 4 diş doğranmış sarımsak
- 150 gr. tereyağı veya margarin
- Yeteri kadar tuz
- 6 bardak su
Süre:35 dk - 4 Kişilik Yapılışı Önce tencereyi ateşin üzerine koyun ve içine yağı ekledikten sonra sırasıyla sarımsak, soğan, havuç, kabak ve patetesi koyup 5 dakika kavurun. Domatesi ilave edip suyu koyarak kaynamaya bırakın. Yeteri kadar tuz ilave ederek 25 dakika pişirdikten sonra sebzeleri bir mikserde püre haline getirerek sıcak servis edin.
- 200 gr. küp doğranmış kabak
- 200 gr. küp doğranmış havuç
- 150 gr. küp doğranmış patates
- 2 adet ince doğranmış kuru soğan
- 200 gr. kabuğu soyulmuş,doğranmış domates
- 2 adet doğranmış dolma biber
- 4 diş doğranmış sarımsak
- 150 gr. tereyağı veya margarin
- Yeteri kadar tuz
- 6 bardak su

Süre:35 dk - 4 Kişilik Yapılışı Önce tencereyi ateşin üzerine koyun ve içine yağı ekledikten sonra sırasıyla sarımsak, soğan, havuç, kabak ve patetesi koyup 5 dakika kavurun. Domatesi ilave edip suyu koyarak kaynamaya bırakın. Yeteri kadar tuz ilave ederek 25 dakika pişirdikten sonra sebzeleri bir mikserde püre haline getirerek sıcak servis edin.