-Schwarze Tod ` vs Cs Expert`s &

0
EXE RANK

-jOmiiesto*

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-jOmiiesto*
10-0 iken çıktı arkadaşlar buyrun ss.
3bu7h.jpg

kaçışlardalar

sizi kaç kere yendiğimizi hatırlamıyorum bile yazık sevinmişler belli :(

qrds sT fake tag dıon nıe koyuon ;S

kardeşim adamlar -st alınca direk ss yapıştırıyor bu sadece bi uyarıydı merak etme birsürü ss var daha ama uğraşmaya değmez.

Millet ST'yi Schwarze Tod açarken güzel.

Biz ST yi Schwarze Tod açarken kötü.

Tamam sizsiniz. Kendi çapınızda takılın.

Gl bize.

başarılar aslan.

Başarılar arkadaşlar.

sağolasın kardeşim

teşekkürler

burda karsı rakıp ST yenınce fake oluyor :D bunlar yenınce real oluyor ben anlamıyorum :D

Başarılar onura ve teamına :)

Başarılar onura ve teamına :)

Ünal su içtinde kafamı yaptın ? Aramız bozulmasın diyorum sizin gibi ameleler ST'yi Schwarze Tod açıyo bişey yok biz ST'yi Schwarze Tod açınca mı kötü oluyoruz bumudur yani ? O zaman geri kafalılık yapmayında az adam olun adam.

Siz açmayın bizde açmayalım bu kadar basit ;)

burda karsı rakıp ST yenınce fake oluyor :D bunlar yenınce real oluyor ben anlamıyorum :D

ÜNAL BİZİM ELİMİZDE EN AZ 50 TANE -ST TAGLI SS VAR VE SCHWARZE TOD DİYE AÇMIYORUZ. BUNU AÇAN SİZSİNİZ.
BİZ HER ZAMAN SCHWARZE TOD DİYE YAZMAYIN DİYORUZ SONRA POST KASMA OLUYORUZ. BAKTIK OLMUYO ERGENLER ÇOK BAŞ EDİLMİYOR AÇILMIŞTIR KONU. ZATEN DİKKAT EDERSEN SADECE BU MAÇIN SS İ VAR ODA CS EXPERT CLANININ KAÇMASI VE TS ÜZERİNDEN KÜFÜR ETMELERİDİR. NORMAL Bİ MAÇ OLSA 12-0 DAHİ OLSA -ST TAGI SCHWARZE TOD DİYE AÇILMAZ EMİN OL..HEM BÖYLE OLAYLARA TAKILMAZSINIZ SİZ qL VER GEÇ BENCE

Geri