SawJeRo KimdiR AGA :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sAwjer`o
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1
EXE RANK

sAwjer`o

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
sAwjer`o
Adım = ..Onur
Soyadım = ..Şanlı
Yaş = ..19
Nereliyim = ..FİKİRTEPE
Biyografi = ..Fikirtepede Dogdu :) Ailesel Sorunlar Yüzünden İzmir KARŞIYAKA da 10Yaşına Kadar Büyüdü
Hayatı Abisinin Sayesnde Tribünde Geçti .
Sıkıntılar Yüzünden Denizliye Taşındılar
ve 9 Senedir Denizlideyim :)
Forumda İlklerden Beri Vardım Çogunuz Bilir
İsmet Namı Deger ReasoN.^* ile Aynı Mahalledeyiz :)
Cafede Çakıyom Ama Evine Gidince :)

Benden Bukadar :) Sormak İstediklerinizi Sorabilirsinz

Eskilerdenim Demiştin.

Hesap Değiştirdin Herhalde? :)

M.o Onur benmed :D adım onur

diğer isim neydi netbilgininde ?

Hoşgeldin dicem ama senin bana demen lazım :)

aynen oyle şifreyi unuttum reason^* bilir :D

afferin ona sawjero = yeni çocuk. ;)

istersen bu cümlenin aynısını birsürü kişiye söyletiyim ^^ banLattım diye birine hava atıyon o çocuk istese 2 yıLda admin de oLurdu merak etme sen yeğenim.

sawjero = yeni çocuk ;)
he bir ara reasona yaşın kaç onu da soralım mı? yazdıkların şeyler 12 den büyük olmadığını gösteriyor da :)

sawjero = yeni çocuk ;)
he bir ara reasona yaşın kaç onu da soralım mı? yazdıkların şeyler 12 den büyük olmadığını gösteriyor da :)

ehehe 2günlük elemanlar ;) görüyoruz msn konuşmalarında liseli gibi konuşmalar xd-qweqw-zaa bunlar nedir ya önce adam olun havam yok adama dedim banını açtırayımmı ? yanlışım varsa söyle somestr da görücez ws de ;) ayık olun

sen kimsin kimin banını açtırıyosun :D istese o adam açtırır zaten merak etme sen ;) bir de iboyla vs atacakmış ama somstrda yazmışi xD yaşını belli etme bu kadar anan baban pc mi yasakladı cs mi?seviyemize gel teker teker atarız vsyi meraklanma :) arklardan birini salsam üstüne direk nick değişirsin xD

sen kimsin kimin banını açtırıyosun :D istese o adam açtırır zaten merak etme sen ;) bir de iboyla vs atacakmış ama somstrda yazmışi xD yaşını belli etme bu kadar anan baban pc mi yasakladı cs mi?seviyemize gel teker teker atarız vsyi meraklanma :) arklardan birini salsam üstüne direk nick değişirsin xD

tutturmuş bi benm seviyeme senin seviyene gelmem için cs i 5sene bırakmam Lazım ;) Önce Adam Olmayı Ögrenin İster Açtırsın İster Kapatsın Benm Umrumda Sordum sadece Sonra Topluya Sizin Gbi Veletleri Aldı Yanına 2-3Tane Adam Laf Sokmaya Çalışıyorsunuz Somestr Nedenmi ? Saat 8Den 7Ye kadar Çalışıyorum
Denizli/Çardak Sodaş Sodyum Sanayi A.ş Onur Şanlı
Adam Olun Önce Somestrda Görüşücez ;) Herneyse Tartışmayı Kapat.

:D kimle görüşüyosun abici İst Büyük Çekmece gel görüşülecek konu varsa görüşelim :)

Tartışma yaratıcak yorumlar atmayınız.

Geri