Santos: Söke söke kazandık

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Almeria
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
17
EXE RANK

Almeria

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Almeria
Arkadaşlarını özlediğini söyleyip bir günlüğüne İstanbul'a gelen Sambacı, şike söylentilerine hem güldüğünü hem de üzüldüğünü söyleyip, “Büyük haksızlık yapılıyor. Maçlarımızı birkaç kez daha izlesinler” dedi
13 Ağustos’a kadar izinli olmasına karşın, 75 gündür ayrı kaldığı takım arkadaşlarını çok özlediğini söyleyip, önceki gün sürpriz bir şekilde İstanbul’a gelen ve dün Brezilya Milli Takımı’nın yarın Almanya ile oynayacağı özel maç için bu ülkeye giden Andre Santos’tan çarpıcı sözler. Samandıra’da hocası Aykut Kocaman ve arkadaşlarıyla hasret gideren Brezilyalı yıldızın, şike soruşturmasını sorup,
“Hangi maçımızda şike varmış açıklansın. Son saniyelerde kazandığımız Gaziantepspor maçı, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzon derbileri, Karabük deplasmanı, bunlar mı şike? 9 puan farkı kapatıp söke, söke şampiyon olduk. Şike yaptığımız iddialarına bir yandan gülüyorum, diğer taraftan da üzülüyorum. Maçlarımızı birkaç kez daha izlesinler. Şike suçlamasıyla bize büyük haksızlık yapılıyor” dediği belirlendi. Şike soruşturması sonrası Fenerbahçe’ye dönmeyeceği ve kulüp aradığı yolunda çıkan haberlerin de gerçeği yansıtmadığını ifade eden Santos, “Ben, Fenerbahçe’nin futbolcusuyum ve burada kalacağım. Ligde ve Şampiyonlar Ligi’nde Fenerbahçe’nin başarılı olması için elimden gelenin en iyisini yapacağım.
Kötü gün dostu
Kötü günlerde arkadaşlarımla birlikte olmak için de bir günlüğüne bile olsa döndüm. İstanbul’u çok özledim. Kasım ayında baba olmaya hazırlanıyorum. Tek düşüncem de, oğlumun İstanbul’da doğması. Ona, Zico’nun ön adı olan Arthur ismini vereceğim” dedi. Brezilyalı yıldız, ülkesinden birlikte döndüğü eşi Suelem’i İstanbul’da bıraktıktan sonra dün Almanya’ya uçtu.

Geri