Sancak - Bu Sefer Gördüm

0
EXE RANK

oquzhan7

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
oquzhan7
Verse 1
Görüyorum yürüyor gittikçe daha büyüyor sonu yok biliyorum kendince deva buluyor tutsam üstüme sıkılan kurşunu bile bundan kurtulamam içimde kalmışsa bitmişsin demek yaksam hepsini takvimin üzgünüm yine dünden kurtulamam ben ölmedim geri verin günlerimi

Nakarat
bu sefer gördüm oydu katil bana bakmayın benmiyim yani kendini öldüren olamam halbuki kan tutar beni ellerim aciz ne olabilir bunu yaptıran kendime gizlice görmeden kimse sakin olurum çekerim beyaz bişi üstüme X2

Verse 2
kimse mani olmaz istediğini yap yıkılsın surlar izleyince kolay kavgam yardım et yoruldum burda mühimmat yüküm omuzlarımda tek damlası buzlarım yakar insanlık öğretilmez devletin okularında ekilmiş borçlarım var onun bunun tarlasında umut yarışlarında sonuncunun arkasında gülistanlık ülkemde yaşadığım yer bok çukuru edep dediğin şey kadın olsa çözmezmisin uçkuru kimine göre basit kimine göreyse zor kumarlar işine gelen mutlu gelmeyince zor kullanmakda sanki acı verir kana kan yerden hırpalanmak peşinde kurt adamlar kaçarsan hırpalarlar bi tane boşluk tam arkasında binalar var bi tane yokluk bi çare yokdu çocukdum bi tane dost edindim idarelikti belki istesemde üzülmezdim o günlerime çok güvendim.

Nakarat
bu sefer gördüm oydu katil bana bakmayın benmiyim yani kendini öldüren olamam halbuki kan tutar ben ellerim aciz ne olabilir bunu yaptıran kendime gizlice görmeden kimse sakin olurum çekerim beyaz bişi üstüme X2

Geri