Sana Susuyorum/Bana Susuyorsun

5
EXE RANK

my |ove .~ <3 & so

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
my |ove .~ <3 & so
Tren raylarının çaresizliğini vuruyor yüreğim.
Eylül vurgunu yemiş gibi akan gözyaşlarımı silerken yüreğim dayanılmaz bir acıyla sızladı.

Neden ağladığımı bile bilememenin ızdırabındayım; yanıyorum...
Özleminle yanıyorum, yokluğunla yanıyorum, ben o kadar çok şey söylerken susuşuna yanıyorum ; sen bilmiyorsun...

Tren karanlıklarda yol alıyor
içinden geçtiğimiz bir kentte yağmur yağıyor.
Kent yağmurlarından damla damla sen akıyorsun yokluğundan titreyen yüreğime .
Sen, uyuyormusun?

Tren adını bile bilmediğim kentlerin içinden geçiyor. Adımı, adını bilmediğim kentlerde unutuyorum; sadece adını saklı tutuyorum içimde...
Yaşama dair tüm umutlarımı haydarpaşa da beklerken bir martının kanatlarına bıraktım; taşısın diye sana...

Suskunluğuna çaresiz kalan cümlelerimin ardından keşkelerim kaldı. Söylemek isteyipte söyleyemediklerim keşkeler biriktiriyor içimde, sen bilmiyorsun...

Çaresizliğimi dik duruşumda,hüznümü sahte kahkahalarımda saklıyorum.
Kimseler bilmiyor.
Her gece ölüp, her sabah yeniden aşkına yaratılıyorum...

Senin yüzündeki gülücük, şarkılarındaki en içli melodi
yanaklarına gizli gizli sızan gözyaşları "benim" ...
Beni göz bebeklerinde sakla; lal olsada dilin. Ben bakınca gözlerinde yüreğimi okuyayım; esirgeme...

Gönül saraylarımın bütün burçlarında adın sancak sancak dalgalanıyor, sen görmek istemiyorsun.
Ben gözlerine bakarak iki kişilik dünyalar kurarken gözlerindeki yeşilin giz' inde, sen hayatın korkak yanlarını diline set yaptın.
Yüreğine sessizlikten zırhlar kuşandırdın; sevdam değmiyor sana...

Beni üzmemek içinmiydi susuşun
hayata dair korkularından mı bilmiyorum.
Bilmediklerimle meram ekspresindeyim.
Gidiyorum, karanlıklar içinde; suskunluğundan yargılıyım...
Raylar göz bebeklerimi kurşuna diziyor.
Ben gözlerini gönlümün mihrabı yaptım, sen beni hayatının bilmediğim yerlerine hapsettin; susarak.

Ben ölümüne sana susar-ken sen ölümüme susuyorsun...

Beni güncemde kurduğum intihar pazarlarına satıyorsun, susarak. Ama olsun ben senin sevdana mahkum bir yürek verdim sana.
Sen yokluğundan kurulma zindanlara koyarsan mahkum olurum, özleminle yakarsan çöllerde su olurum
sevgin için sınarsan ülkemin dağlarında rüzgar olurum.

Seninle olurum, sevdanla olurum, sensiz olurum...

Sensiz ölürüm...

Bilemezsin...

Geri