Hoş geldiniz!

ForumExe'ye kayıt olarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşımda bulunabilir ve özel mesajlaşabilirsiniz.

Hemen Kaydolun!

Samsung galaxy ace s5830 mu s5830i mi? Yardım!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan -fLexherr.!
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 4
  • Görüntüleme : 726

Samsung galaxy ace s5830 mu s5830i mi?

• Samsung galaxy ace s5830

Oy: 0 0.0%
  • Samsung galaxy ace s5830i

Oy: 2 100.0%

• Kullanılan toplam oy
    2

-fLexherr.!

Kullanıcı
Acemi üye 365-Gündür-Beraberiz! 5 Yıldır Beraberiz 10 Yıldır Beraberiz Doğrulanmamış Hesap
0
EXE RANK
Feedback: 0 / 0 / 0

Arkadaşlar ben telefon almaya karar vermiştim yaklaşık 2-3 ay önce. O zamandan beri araştırma yapıyorum. Samsung galaxy ace gerek fiyat olsun gerek işlevsellik olsun beni ikna etti diyebilirim. Ancak son 1 haftadır da Ace'nin s5830 ve s5830i diye 2 tane versiyonu olduğunu gördüm. s5830'un daha iyi olduğunu 3d oyunları çalıştırdığını, ancak s5830i'nin s5830'a göre bir üst model olmasına rağmen daha dandik olduğunu 3d oyunları çalıştırmak için ekran kartının mı ne olmadığını bazı video problemleri vb. sorunlar çıkardığını okudum. Ancak hepsiburada'da ki yorumlarda da s5830i için tam aksine çok güzel çok kullanışlı harika bir telefon gibi yorumlar atılmış. Zaten s5830i piyasaya çıktığından beri s5830 bulmak zormuş sanırsam. Bu konuda telefondan gerçekten anlayan birisi bana yardımcı olabilirse gerçekten çok memnun kalıcam ya :(

her zaman Nokia'ların sonunda i olanları makbuldur :D

Ben Samsung Galaxy Ace S5830 Kullanıyorum Hiç Bir Sorunla Karşılaşmadım Gayet Memnunum :)

Samsung Galaxy Ace S5830i aldım yaklasık 1.5 ay önce hepsiburada.com'dan bende gayet memnunum.. Telefonun Adobe Flash Player desteği yok ancak görünüş bakımından çok şık ve narin işlemcisi iyi seri bi telefon , tek kusuru şarjı çabuk bitiyor...

Samsung Galaxy Ace S5830i aldım yaklasık 1.5 ay önce hepsiburada.com'dan bende gayet memnunum.. Telefonun Adobe Flash Player desteği yok ancak görünüş bakımından çok şık ve narin işlemcisi iyi seri bi telefon , tek kusuru şarjı çabuk bitiyor...

Evet Flash Player Desteklemiyor Aynen Şarjı Çabuk Bitiyor Benide Deli Ediyor :D Diğer Özelliklerinden Memnunum :)

Geri