~ SaLvadoR.` Bu Sefer Süper Bir Rc İle Karşınızdayım !!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mucher96
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

mucher96

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
mucher96
Ewt BeyLer Bana Göre Süper Bir Rc Ama BilekTe Gerekiyo.

İsteyen İndirsin qüzeL rc.

Ama Şunu Da BeLirteyim.Rc Bana Ait.

YorumLarınızı BekLiyorum !!

~ SaLvadoR.`

emege saygı saol ama denemiyecem DEFDEFDEF akar xD

denicem karde$

snn orj cfg ni indirmişdim consol yazıordum oyundn atıo nasıl bi cfg yaptın anlamadım hala bide bunu denicem beyenmezsem olumsuz yazarım [emegıne saglıq]

Ventru O Cfg Yi Birçok Kişi İndirdi.Bazılarıyla Konuştum Memnun OldukLarını SöyLediLer. Ayrıca BöyLe Bir Sorun YaşadıkLarınıda SöyLemediLer :S Hatta Demin BirisiyLe Oyunda KarşıLaştım Senin Cfg Yi Kullanıyorum Falan Dedi...Bende De ÖyLe Bir Sorun Yok :S Senin Oyunda Sorun oLabiLir.Ama Yine De İndirdiğin İçin SaoL... (Emeğe Saygı)

pc yi kastırıyor kardeş yani mermiler seri deyil biri baska biri baska gidior belli bir sn arayla sıkıcan anca öLe ama yinede idare eder

deniyorum inş qsLdir ama biras ozLLik verseydn SocL meseLa :S

Yaw Ventru MermiLer Yavaş Gidiyo Faln Diyosun :S:S Bende Ve İndiren Bir Çok Kişide BöyLe SorunLar Çıkmıyo.Acaba Senin Pc De Falan Sorun oLabiLir Mi ??

Yaw Ventru MermiLer Yavaş Gidiyo Faln Diyosun :S:S Bende Ve İndiren Bir Çok Kişide BöyLe SorunLar Çıkmıyo.Acaba Senin Pc De Falan Sorun oLabiLir Mi ??
ya kardes saten rc lerin hepsinde öle yapıyr ya ama cfg güsel tek tek attım güzel atıyor ama işde yavas sıkmam lazım o kötü rc oldugundan olabilir veya rate ayarı felanmı tutmuyor nedir anlamadım

eyw qüzel paylaşımm..

SaoL Kardeşim :)

teşekkürler.

lan link nerde ?

nerde dosta ag

lan cfg nerde

eyw saolsın guzel :DD

Kardeşim ellerine sağlık teşekkürler ama senden bir ricam olucak cfgyi başka bir siteden upload etsen.

teşekkürler

Geri