5
EXE RANK
`~fRedoRe.~ x]
Fexe Kullanıcısı

1
2
16 Ekim 2010 Cumartesi - 16:11
DHA

Moratti, La Gazetta dello Sport'a yaptığı açıklamada, "Messi'yi Inter'e getirmek konusunda çok ciddiyim. O dünyanın en iyi oyuncusu. Bunda kimsenin şüphesi yok. Başlarda bu konu bana da şaka gibi geliyordu fakat şimdi üzerinde düşünmeye başladım" şeklinde konuştu.
İtalyan kulübünün teknik direktörü Rafael Benitez de yine aynı gazeteye konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Eğer başkan Messi'yi transfer etmek istiyorsa ona karşı çıkmam. Messi çok iyi bir oyuncu, hayır diyemem. Kaka'ya gelecek olursak, biz zaten Wesley Sneijder ve Coutinho gibi oyunculara sahibiz" ifadelerini kullandı.
Öte yandan medyada sürekli dile getirilen transfer söylentilerine geçtiğimiz günlerde iki takımın kaptanları da yorum getirmişti. Katalan devi Barcelona'nın kaptanı Carles Puyol, Arjantinli yıldızın kariyeri boyunca Nou Camp'ta forma giyeceğini düşündüğünü belirterek, "Inter'in Messi'yi transfer etme hayallerini garip bulmuyorum. Ancak bu biraz zor" ifadelerini kullanmıştı.
İtalyan kulübünün Arjantinli kaptanı Javier Zanetti de konuyla ilgili, "Leo şu anda Barcelona'da oynuyor ve orada olmaktan çok mutlu olduğunu biliyorum. O dünyanın en iyisi olduğu için her takım onu kadrosunda görmek istiyor. Onun Inter'e geleceğini düşünmüyorum" diye konuşmuştu.