Şair ve Yazarlardan, kesitler.

Aşkı hep 'iki kişilik' diye öğrettiler bize. Peki ya kişilik bozukluğu sonucu mu dahil edildi 3. kişi, aşk bildiğimiz şeye ?
Küçük İskender

‎'Sen hangi kıssadan düştün hisseme'...

ibrahim tenekeci

"Bütün kötü anıları alıp götürsen diyorum.. Yaşanmamış olsa!!"

İclal Aydın-Yaz Bitmesin..

Oysa gitmekten başka gidecek yerimiz yok...

Basitleştirelim;Ölümden öte köy yok..

İbrahim TENEKECİ

yaşamın, beklediğinin gelmemesi- ki, işte
senin de, gelmeyeceğini bildiğini beklemen
olacak."
( oruç aruoba)

Hayatta "Allah Düşmanımın Başına Vermesin"Diyerek Düşmanına Dua Edebilen Tek Millet Turkler...
erdal demirkiran

Sevgili,arayıp da bulduğun birisi değil,hiç aklında yokken aşık olduğun kişidir... (Can Yücel)

Yanaklarıma akan yağmurları parmaklarıyla sildi ve sonra dudaklarına götürdü parmaklarını.
Haşmet Babaoğlu - Bana Rüyalarını Ver.

İnsanları sevmekten korkma, sevmediğin değil, sevdiğin yanlarını abart ! İnsan olmanın kefareti budur. .

"Alev ALATLI"

bana yaptıkların için seni affediyorum. ben katilimi seviyorum,ama ya senin katilini! onu nasıl affedebilirim.
" uğultulu tepeler - emily bronte

Kadınmış derler adamı deli eden. Sen ne dersen de yine kadındır deliyi de adam eden.. can yücel

Bana çoçukluğumu geri verin! Size;Elma çalayım bahçelerden...

Enes Emre Çele

Bana yağmurdan bahsetme, yağdır! Victor Hugo

"sen uzun bir uykuyu uyudun,ben düş gördüm
durmadan bir yoldan söz ettim
crazy.gif
uyum ben,adımı unutmadım"

...b. keskin

kalbim alış artık,kır kendini
kendi duvarında,sesini
kendi duvarına haykır..
...
Birhan KESKİN

Sayısal çoğunluk önemli değildir, yanında Tanrı olan kişi zaten çoğunluk demektir.

// Mahatma Gandhi //

Yokluğunda Her Sabah Bozuk ''1 Günaydın !'' Atıyorum Çocukluğumdan Kalma Eski Kumbarama. Geldiğinde Sana,Güzel bir ''Hoşgeldin!'' Almayı Planlıyorum..( Murathan Mungan )

Kim bilir; masalınızın kahramanı, başka bir hikayenin figüranı olmaya gitmiştir belki de. Değer mi gitmesine, gitmezdi değmese.!!! Nazım Hikmet Ran

Meğer yönetmen her defasında sana sesleniyormuş.
3 2 1 motorr!

K. İskender

İnsan dış gönüşüyle adam olsaydı,EBU CEHİL itibar kazanırdı....MEVLANA

Geri