Şair ve Yazarlardan, kesitler.

Sen yoksun. Boşuna yağıyor yağmur. Birlikte ıslanamayacağız ki...
Aziz Nesin

Bensiz Gittiğin Hiçbir Yol Açık Olmasın... Kahraman Tazeoğlu

Tüm kırgınlıklarımı çıkarıp kumbaramdan saydım , bir ´ git ´ etmedi..
Kahraman Tazeoğlu

Uğruna fedakârlık yapmadığın sevgiyi, yüreğinde taşıyıpta kendine yük etme...!'' HZ MEVLANA

Sahte hayatında yalan düşüncelere hapsolmuşsun. Allah acil şifalar versin diyorum; Belki o zaman insan olursun.. [Yılmaz Erdoğan

Asla bir salakla tartışmayın. Çünkü dışarıdan bakanlar, hanginizin salak olduğunu anlayamayabilir... Dylan

milyαr insαnın içinden yalnızca birini seversin. Sonra onun sevilmeye layık olmadığını anlarsın, Bütün dünyayı suçlarsın.
[Can Dündar

Acaba uzakta olması mıdır onun en büyük cazibesi..? Mesafe midir acaba onu her an özlenen bir düşe çeviren..? İclal Aydın

Bunlar da geçecek şüphesiz.
Seni unutmama kaç yüzyıl kaldı ki...

Küçük İskender

Hadi yaramı sarmaya merhemin yok, yalandan da olsa gönül alamaz mısın?(Mevlana)

Bir insanın zenginliği hisse senetlerinde değil, hissi senetlerindedir... Sunay Akın

Batıl olsan,yine inanırdım.. Senin sahteliğin,onların aslından bile daha sahici gelirdi bana..

Emre Gökçe

Sonralardan korkanların "şimdi"leri de olmaz! " K.Tazeoğlu

Gün gelir hayatımızda bir yabancı olduğunu farkederiz. Daha doğrusu, o güne kadar tanıdığımızı sandığımız kişi bir yabancıya dönüşür. (Tuna KİREMİTÇİ-Küçüğe Bir Dondurma)

Bırak bütün insanlar seni tanısın; ama hiç kimse seni tam olarak tanımasın.
Insanlar,sığ yerini gördükleri dereyi kolay geçerler... "
-B. Franklin

belki kimsemin olmaması benim bakış açım. belki benim herşeyim var ve hiç kimsenin olmadığı kadar herkesim...
Celal Yıldız / Şizofren Replikler-10

kimseyi anlamıyorum. İnsanların arasına karışıp onlara uyduğum için de kendimden nefret ediyorum.

Oğuz Atay

Şehrin terkinden boşluğuna yas/lanmıştır yüzüm, ”aşk cana kıyımda can tevekküle itibardadır”…ve soluksuz bekleyişlerin duraklarıdır vuslatım ilyha! /Barış Akbalı

Bazen bir an için kalkıp gitme, bağları koparma cesaretini buluyorum kendimde. Keşke nereye gideceğimi bilsem!Herhalde giderdim. _____Goethe / "Genç Werther'in Acıları"ndan

Gözleri siyah kadın o kadar güzelsin ki
Çok sevdiğim başına yemin ediyorum ben
Koyu bir çiçek gibi gözlerin kapanırken
Bir dakika göğsünün üstünde olsa yerim
Ömrümü bir yudumda ellerinden içerim
...Gözleri siyah kadın o kadar güzelsin ki
Nazım Hikmet. . .

Geri