Şair ve Yazarlardan, kesitler.

Zaman senden sonra geçmiyor sevgili;evire çevire geçiriyor...
Oğuz BAL

‎''Kırıcı olduğunuz kadar yapıştırıcı değilsiniz...
(Küçük İskender)

Kalbimdeki kasabanın şefi, mutlaka kaymış bir yıldız takardı yakasına!

Küçük İskender

‎''Kan falıma baktırdım bir vakte kadar ölüm görünüyor...
(Küçük İskender)

‎''Sen buydun işte acıların efendisi....
(Küçük İskender)

o gitmez dediğin kaç kişi gitti, kopamayacağını sandığın kaç kişiden
koptun ? hafızanda birer soluk şimdi onlar ve sen onların hafızasında
soluk bir hayaletsin. gelecek, hayatından kimleri soluk hayaletlere
çevirecek ?

...ahmet altan

bugün dalgınım, dün de dalgındım/ aç bile değildim aynaya bakmasaydım"

İbrahim Tenekeci ♥

terk ettiklerimi dikiz aynalarında aramak artık acıtmıyordu beni.ama birden farkettim ki ne ben, ne de başka birisi hiçbir yere ait değildi. aidiyet bir kandırmacaydı küçük çocuklara anlatılan. hiçbir yerde hiç kimse beklemiyordu beni.nasıl bu hale geldim? nasıl bu kadar insanlıktan çıkabildim? seyrettiğim filmlerde......ki kahramanların gerçek olabileceklerine nasıl inandım? romanların, tuvalette okumak için yazılmış olabileceklerini nasıl düşünemedim?bir sabah hayallerimden uyanıp hiçbir şey hatırlamayacağım.korkmaya gerek yok! günahlarınızı ben unuturum. siz işlemeye devam edin."

-hakan günday; kinyas ve kayra.

Cok istanbul'umdur ben; ne trafiğim biter, ne yağmurum.. Mesala uyumam.. birileri vardır mutlaka nöbetimi tutan.. Bir tek sen'sin boğazıma takılan.. CEYHUN YILMAZ

"Sokağın ortasında bırakılıvermiş öksüz çocuklar gibi hissediyorum kendimi"..

Canan Tan-aşkın sanal halleri..

Sondürme yüreğimde ki ışıkları!! Kusursuz bir cinayate gider;Karanlık!!

Muhammet Sadi-Gidenlerin Ardından

Sessiz sedasız çekilmiş bir film gibi oynuyorsun kendi boş sinema salonunda; saatler sürecek kalbinle yeniden tanışman!K.İskender

İnsan istediğini yapabilir, ancak neyi isteyeceğini seçemez...* Adam Fawer -Olasılıksız..

Ayakkabılarım olmadığı için üzülürdüm ; Ta ki sokakta ayakları olmayan adamı görene kadar...*
Honoré de Balzac

Üzülmüyorum.. Beni sevmeyeni ben de sevmem. O bensizliği göze aldysa zaten, Ben onsuzluktan birşey kaybetmem

Bari bırak da,
bıraktığın gibi kalayım..."

Yüksel Aytuğ-Aşk tedavülden kalkmadan..

gerekçesi yok ki aşkı tertemiz yaratılmışlıklarıyla sadece hak edebilen doğuştan sanşsızlar hep kaybederken, "dünyanın en güzel yüzünü bembeyaz bir yatağın üzerinde ağlatan"lar tutkuyla sevilenler olarak kalacaklar

Ben yalnızca tek bir şey için görev sözcüğünün söz konusu olabiliceğini düşünüyorum; o da özgürlüğümün korunması. Evlilik ve ona eşlik eden mülkiyet ve kıskançlık, ruhu tutsak eder. Bunlar bana hakim olmaz....Nietzsche Ağladığında - Irvin D. Yalom

Gidebilirsin yada beni unutabilirsin.. ama ben yokmuşum gibi yaparsan eğer, Hiç olmamışsın gibi davranırım ! kıvranırsın..

Yılmaz Erdoğan

Gönül Yusuf'ta değil ama Zeliha'da da değil. Ne biri gönül almış, ne diğeri bir gönle sahip!.. Peki ama nasıl kayboldu bu gönül, nereye gitti? Bu bir sihir değilse nedir?
İskender PALA- Katre-i Matem

Geri