Şair ve Yazarlardan, kesitler.

Yaptığım şakanın ardından gözlerimin içine bakıp,
" Aşk Olsun " dediğinde,"
Keşke " demek için can atıyordum.

Ben senin en çok bana yansımanı sevdimBende yeniden var olmanı, benimle bütünleşmeniMertliğini, yalansızlığını, dupduruluğunu sevdimBen seni sevdim, ben seni sevdim, ben seni...... ÜMİT YAŞAR OĞUZCAN

Dolaşma beynimin içinde..Git artık!...Ölemiyorum" / Esra EZHER

Bana ait ne varsa hepsi seni korkutuyor... Sana ait ne varsa hiçbiri benim değil...Attilâ İlhan

Ezilme pahasına, karşıdan karşıya geçerken sevmiştim onu. Birgün hiçbir şey demeden çekip gitti. Zaman her şeyin kocakarı ilacı.. Ağrıların üstünü toz bağladı..

Küçük İskender

Bir insanı kaybetmek istiyorsanız çok sevin, kendiliğinden s..tir olup gider zaten... K.İ.

Önceleri hatayı hep kendimde bulurdum.. "Az geçtim" kalbinden.! derdim hep.. söyleyemedim sevdiğimi diye ağlardım geceleri.. Ama senin bir başkası için yandığını gördüm ya.. "az geçtim" demiyorum artık.. bir harf daha ekledim acım diner belki diye.. artık "VAZGEÇTİM"

Kim o,deme boşuna..Benim ben.Öyle bir ben ki gelen kapına; Baştan-başa sen Ö.A

Sevdiğini elde edemezsen, elde ettiğini sevmeye çalış.

CoRneiLLe *

Zulmün önünde dimdik tut onurunu ,
sevginin önünde eğil kızım....

A.behRamoğLu *

yüregine başkasını koy diyen kadın,
dudaklarına oje sürdün mü sen hiç?

Öyle bir tutkuluydun ki hayata başlarken…Şimdiyse küçücük bir çiçek teselli ediyor seni…Aradaki o büyük boşluğun adı,Aşk olsa gerek…...Cezmi Ersöz

Yar o ki hep yadında,eksilmez ve eksiltmez,muradı muradında,seni bırakıp gitmez.....(Necip Fazıl Kısakürek )

yaşanan her an unutmak zorunda kalacaklarımızı çoğaltıyor... susacak var - kahraman tazeoğlu

Beynimden alınan bir tümör gibi gidişin..Ne yazık ki,geri dönme riskin oldukça yüksek !.

Elçin Gelir

Allah'ım bana kaldırımların kalbinden tak;
Yürüsünler gitsinler sesim çıkmasın..

İbrahim TENEKECİ

Evden ayrılmadan hemen önce yazdım sana bu mekbu
akşam büyük olasılık birlikte rakı içtiğimiz masanın üstünde bulacaksın.
Ağlama sakın,otur yine iç,biraz müzik dinle,
salataya fazla sirke koyma yine
o çok güzel yün kazağını da giy
... geçen kış ördüğün
ekşimesin yüzün,bak yoksa üşütüp hasta olacaksın

e4f27f110c56b7084a8b6257d0b379c5_1281002980.jpg

Masalların acıtan taraflarını törpülemeye kalktım az önce, gerçeklerin keskinliği size zarardı bayım. En az Pollyanna kadar kırgındım size, eski kırık kalbini getirene yenisini veren bir kampanya da yoktu üstelik... Umudumun yırtık zarını güzel yalanlarla yamaladım, dikiş yerleri siz kanadı bayım. Bir film şeridi gibi gözümün önünden geçerken aldanışlarım, acilen hayatıma cüzi dozda şiir almalıydım.
[Dilek Akın]

Geri