SAĞLIK..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

kertenflex~

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
kertenflex~
Selamın aleyküm beyler cs icin konusmıcam sağlık ıcın yardım ısdıcem. Beyler benım bı arkadasım var dıyetısyene gıttı kılo verdı 16 kılo bana dıoki emın deılım ama 10 ayda verdim bende gıdıcektım smdı aklım soru ısaretı oldu mıllet 3 4 ayda 10 -15 kılo verıyor bu nasıl 10 ayda 16 kılo verdı dıyetınımı yapmadı anlamadım. bi bilenler baksın nasıl olur bu ? :D veya doğrumudur

Kardeşim aslında çok basit onlara hiç gerek yok ben 90 kiloydum ama boy var tabi belli olmuyor :P
neyse sabah kahvaltısını olabildigi kadar geç yemeğe bakıyorum ve çok az yiyorum akşamda biraz yiyorum gece hiç yemiyorum zaten gece yatarken bişey yeme verirsin kendinden..

Kardeşim aslında çok basit onlara hiç gerek yok ben 90 kiloydum ama boy var tabi belli olmuyor :p
neyse sabah kahvaltısını olabildigi kadar geç yemeğe bakıyorum ve çok az yiyorum akşamda biraz yiyorum gece hiç yemiyorum zaten gece yatarken bişey yeme verirsin kendinden..
bilgiler için tşk :D de kardeş benm boy 1.86 kilo 95 bı 15 kılo kadar fazlam var dıyetısyene gıdıcem haftaya bakalım nolacakta bu 10 ay meselesı sacma dımı mıllet 3 4 ay da verıor o kıloyu ?

10 ay çok büyük bi süre tabikide saçma yani 10 ayda insan kaç kilo verir :P ama tabi birazda sana bağlı bişey bu.

Evet sen çaba göstermezsen iradene hakim olamazsan veremezsin :)

Döv döv stres atarsin :)
Spor yapma imkanın varsa spor yap kalk sabah 7 de koş :D

Döv döv stres atarsin :)
Spor yapma imkanın varsa spor yap kalk sabah 7 de koş :D
ya şuan bişey yapmıyım dıyorum cunku dıyetısyene gıdınce zorunlu yuruys verıcek haftada 2 3 kere 40 dakıka ondan sımdı gırısmyıım :)

Benimde bu aralar göbek sorunu var :S sendede varmı :D

Aynen hiç sormaa..

Aynen 1 sene önce 70 kiloydum yemin ediyorum çok iyiydi vücud geliştirmeye gitmeyi düşünüyorum önümüzdeki günlerde

Aynen 1 sene önce 70 kiloydum yemin ediyorum çok iyiydi vücud geliştirmeye gitmeyi düşünüyorum önümüzdeki günlerde
kısmet değilmiş. :) inşallah 2 mizde isdediğimiz kiloya ulaşırız verdikten sonra nasıl verdın dıye sorulara cevap vermıcem sımdı ben soruyorum kılo verenlere nasıl verdın dıye bı havalar ag bı havalar gore 200 kılodan 60 kılo oldu sanacak.

:D:D parayla satariz bilgileri haci olmazmı :D

Hahaha :D aynen bro ^^

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri